Speltips inför Färjestad – Mora 10/12: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 7 december 2017

Favoritskapet är tydligt inför lördagens möte mellan Färjestad BK och Mora IK i SHL. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till långt över dubbla såsen.

Tidigt SHL-möte väntar mellan Färjestad och Mora på söndagen. Här är två lag som har underpresterat lite på sistone, men på förhand råder det ingen tvekan om att hemmalaget bör gälla som favoriter.

Ser vi till tabelläget finns det ingen större anledning att gnälla på Färjestad så här långt. Visst, november och december har inte varit fullt så starka månader, men den starka starten gör att Färjestad fortfarande har hakat på i toppen.

93 gjorda mål framåt och ett väldigt bra driv i anfallsspelet är den huvudsakliga anledningen till att Färjestad ligger där de faktiskt ligger.

Rivstart att vänta

Ser vi till Moras inledning på säsongen går det att ställa sig lite frågande till om laget verkligen var redo för en säsong i landets högsta serie. 84 insläppta mål är inte vidare bra efter 25 matcher.

Å andra sidan har det sett aningen bättre ut under den andra delen av säsongen – så här långt – även fall formen i slutet av november och december varit lika deppig som under inledningen.

Vad är vår poäng? Mora är inte att räkna med. Fem förluster på de sex senaste gör att vi inte har några vidare förhoppningar om att laget ska kunna orka stå emot ett starkt hemmalag i Färjestad här.

Vi räknar med en rivstart från hemmalaget. Färjestad BK att vinna första perioden spelas till 2,15 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Färjestad BK vinner (första perioden)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  14:00, söndag 10/12
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: