Speltips inför Finland – Kanada 12/11: Favoritspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 12 november 2017

Det finns en tydlig favorit inför mötet mellan Finland och Kanada i Karjala Cup. Här finns det ingen som helst anledning att krångla till det när vi gräver fram ett speltips.

Karjala Cup fortsätter på söndagen, där vårt huvudsakliga fokus hamnar på mötet mellan Finland och Kanada. I våra ögon finns det en tydlig favorit här.

Utan tvekan har det finska landslaget inlett den här turneringen klart bäst. 3-1-segern mot Sverige under lördagen var ytterligare ett bevis på att laget fått många bitar på plats. Den trupp som de besitter är dessutom bra.

Så här långt står Finland på två vinster efter lika många matcher. Segrar mot Sverige oh Ryssland är dessutom bra skalper att ha på sitt cv. Märk väl att Kanada känns klart svagare än båda de lagen.

Ingen tyngd i detta Kanada

Kanada i hockeysammanhang är såklart alltid att räkna med, men just den här gången är inte den kanadensiska truppen någonting som skrämmer nämnvärt. Vinsten mot Schweiz i premiären satt hårt inne, samtidigt som laget hade väldigt svårt att hota Sverige i match nummer två.

Nu väntar ett Finland som av allt att döma till och med är aningen bättre än Sverige. Med andra ord ser det aningen mörkt ut.

Här tänker vi ta det enkla spelet. Favoritskapet är nämligen tydligt.

Finland vinner (ordinarie tid) spelas till 2,05 gånger degen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonusspel!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Finland vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  16:15, söndag 12/11
TV:   tvtolv logo  cmorehockey logo  spoartkanalen logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: