Speltips inför HV71 – Linköping 17/11: Rivstart väntar

Simon Pålsson Publicerat: 15 november 2017

Back-to-back-returen mellan HV71 och Linköping väntar på fredagskvällen. Då hoppas Linköping åka till Kinnarps Arena i Jönköping för att ta revansch på HV71.

Det här blir det andra mötet på lika många dagar mellan HV71 och Linköping i SHL. Torsdagens möte slutade oavgjord, 1-1, efter full tid. Gästerna kunde sedan till slut vinna efter mål i förlängningen.

Nu vänder alltså HV71 hem med en skön seger i bagaget till Jönköping, där lagens andra möte väntar. Linköping hänger på med förhoppning om revansch och ser vi till torsdagens möte känns det som att en viss taktik upprepar sig.

I inledningen av matchen var Linköping klart bäst och fullkomligt körde över sitt motstånd. Laget fick också in 1-0, men hade bud på betydligt mer. Dessvärre blev det aldrig något mål, varpå HV71 kunde hämta andan i periodvilan och komma ut med ny energi i nästa halvlek. Då jämnades spelet ut och gästerna kunde kvittera.

Specialspel från returmötet

På senare tid har vi sett ett Linköping med allt bättre form, vilket resulterat i ett par tunga segrar. Det som varit den återkommande faktorn har varit lagets intensiva matchinledningar, med mål nu i fyra raka förstaperioder.

Det var ett grepp som passade väldigt bra i torsdagen möte med HV71, varpå vi tror att Linköping går ut med samma energi här. Lägg till den hunger och revanschlusta som finns efter förlusten senast så vågar vi lova att hemmalaget får något att bita i inledningsvis.

Linköping draw no bet (första perioden) spelas till 2,12 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Linköping draw no bet (första perioden)
Odds:  2,12 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 17/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   (Jämför alla odds)

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: