Speltips inför Linköping – Brynäs 22/3: Håller de matchserien vid liv?

Spelbloggare Publicerat: 21 mars 2017

Det är kniven mot strupen för Linköping när de tar emot Brynäs i Saab Arena i den tredje kvartsfinalmatchen. En vinst är mer eller mindre ett måste – och vi ställer oss frågan; plockar de den?

Matchserien mellan Brynäs och Linköping var en, på förhand, svårtippad historia mellan två lag som det bara skiljde tre poäng emellan i SHL:s grundserie – Linköping fyra och Brynäs femma.

Nu, två matcher in i händelserna, är det istället klar fördel för Brynäs. Den första matchen, i just Saab Arena, vann de med tennissiffrorna och förkrossande 6-0. Total klasskillnad, ett LHC som var på helt fel ställe – ja, vem kunde tro att det skulle se ut så?

Nu senast blev det ännu en vinst för Brynäs, dock i en desto tajtare historia där lagen bytte taktpinnen med varandra titt som tätt. 1-0 blev till 1-2, som blev till 3-2. En fantastiskt spännande historia, som hade kunnat sluta exakt hur som helst. Möjligen att Linköping var förtjänta av mer – i alla fall en förlängning.

Fördel Linköping

Nu står vi inför den tredje matchen och pressen är på Linköping att vinna. Annars blir väl uppförsbacken för brant?

Och om de tar chansen? Det tror undertecknad!

Linköping stod för en riktigt bra prestation i Gavlerinken Arena senast och kunde mycket väl ha vunnit den matchen. En del oflyt inblandat. Exempelvis var man löjligt nära att få in 3-1-baljan och med det spiken i kistan strax före Brynäs kvitteringspuck.

Nu är det hemmais för LHC och känslan är att de tjänat ihop till den här segern. De visat gott mod senast och kom ju faktiskt före Brynäs i grundserien, så visst ska de ha alla möjligheter att vända på den här pannkakan.

Men mycket talar ändå för en tajt tillställning, liksom senast, och vi föredrar därför ML-spelet framför den raka ettan.

Linköping att vinna, inklusive övertid, spelas till 1,80 x polletterna hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Linköping ML (vinna inklusive övertid)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, onsdag 22/3
TV:  cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: