Speltips inför Los Angeles Kings – Vegas Golden Knights 27/2: Fel favorit

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2018

Los Angeles Kings står som favoriter inför mötet med Vegas Golden Knights natten till tisdag svensk tid. Här känns det som att spelbolagen är lite snett på det, även fall det bara är det första av två möten mellan lagen den här NHL-veckan.

Natten till tisdag väntar det första av två möten mellan Los Angeles Kings och Vegas Golden Knights den här NHL-veckan. Det första mötet spelas i Los Angeles, medan det andra spelas i Las Vegas dagen efter. Ett klassiskt back-to-back som väntar alltså och här tycker vi att spelbolagen är snett på det direkt.

Redan nu går det att nosa lite på oddsen på det första mötet och frågan är om inte spelbolagen är lite bättre ute där? I det andra mötet, med Golden Knights som hemmalag, är Vegas Golden Knights också klara favoriter till dubbla såsen ungefär. Men i det första mötet är favoritskapet, om än ett mycket litet sådant, i händerna på Los Angeles Kings. Det tycker vi är lite märkligt.

Efter en mycket imponerande säsong går det helt enkelt aldrig att räkna bort Vegas Golden Knights. Nu har laget dessutom fantastiska förutsättningar inför det här bortamötet, som är deras första bortamatch sedan den 9 februari. Med andra ord tar laget en liten avstickare till härliga Los Angeles, spelar match och sen direkt tillbaka hemåt. Kan det ens bli behagligare?

Här kliver vi in på gästerna

Formen är dessutom väldigt god i bortalaget, som efter 61 spelade omgångar är tvåa i tabellen med 86 poäng. Med tanke på att laget har en match mindre spelad än serieledande Tampa Bay Lightning går det dessutom att ta över serieledningen i händelse av seger här. Det kanske inte är den största motivationsfaktorn i sig, men det är åtminstone ett klart bevis på att Vegas Golden Knights är ett väldigt starkt lag.

Los Angeles Kings är med i mitten av tabellen och nosar på en slutspelsplats, men har inte till närmelsevis samma tyngd i sitt spel. 173 mål framåt är ingen att jämföra med Vegas Golden Knights fantastiska facit på 215 mål och då till och med på färre matcher. På det hela taget känns Vegas Golden Knights som ett klart bättre lag.

Det ska sägas att det fortsättningsvis finns massa skador hos gästerna, men det är å andra sidan spelare som har missat många matcher nu. Malcolm Subban, William Carrier, Clayton Stooner och Pierre-Edouard Bellemare är inte med här. Men som sagt, det är avbräck som laget visat sig kunna hantera i flera veckor nu. Hemmalaget har bara Trevor Lewis, förmodligen, på sin skadelista. Det är lite lättare, men är inte den faktor vi tänker pusha på här.

Känslan är att vi står inför en jämn match och för oss tippar det över lite åt gästernas håll.

Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap) spelas till 1,92 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  04:30, tisdag 27/2
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: