Speltips inför Malmö Redhawks – Djurgården 1/3: Motreaktion att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 1 mars 2018

För första gången på tre veckor får Malmö Redhawks möjligheten att spela inför sin hemmapublik och då kan det mycket väl smälla till ordentligt. I vårt speltips tror vi att Djurgården också kan bjuda upp till dans.

Ett av torsdagens mer intressanta möte i SHL spelas nere i den skånska huvudstaden Malmö. Där står Malmö Arena som värd för mötet mellan Malmö Redhawks och Djurgården, två lag som spelat ett par riktigt trevliga drabbningar mot varandra den här säsongen.

Samtliga (!) tre matcher den här säsongen har slutat 3-3 efter full tid och har därmed bjudit på sju mål efter förlängning. 21 gjorda mål på tre matcher tyder på att lagen har en klar tendens att bjuda upp till dans när de drabbar samman. Djurgården är egentligen ett något mer balanserat lag och spelar ofta lite mer målsnåla matcher, men det är uppenbarligen något med Malmö Redhawks som gör att det blir full fart framåt.

Hur som helst verkar spelbolagen inte lika övertygade om en målfest den här gången. Det går å andra sidan att förstå med tanke på hur lagen har uppträtt efter OS-uppehållet, men med två lite mer försiktiga och täta matcher avklarade är frågan om det inte blir proppen ur här? En motreaktion kan mycket väl vara att vänta.

Malmö Redhawks vänder hemåt

Efter två raka bortamatcher efter OS-uppehållet är det äntligen dags för skåningarna att spela inför sin hemmapublik igen och väl i Malmö Arena brukar laget bara ha en växel – full fart framåt. Samtidigt har spelat låst sig flera gånger den här säsongen och plötsligt slutar matcherna med någon enstaka mål. Den här gången känns dock mer av islossning nära till hands.

Malmö Redhawks har en hel del att spela för och kan med hjälp av en bra avslutning på säsongen faktiskt klättra upp i tabellen och ta den där åtråvärda topplatsen som ger lättare motstånd i första slutspelsrundan. Med sina 87 poäng känns det som att Djurgården bör ha säkrat den platsen, såvida de inte klappar igenom fullständigt så här i slutet.

Ett tidigt mål nere i Malmö hade kunnat sätta ordentlig fart här och frågan är som sagt om det inte lossnar lite nu?

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,87 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Unik bonus: 1 000 kronor + €5!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Unik: 1 000 kr + €5)
Spelstopp:  19:00, torsdag 1/3
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: