Speltips inför Malmö Redhawks – Frölunda HC 26/12: Gästerna i förarsätet

Simon Pålsson Publicerat: 26 december 2017

Annandagen bjuder minsann på lite härlig SHL-hockey. Spelbloggare.se dukar upp ett speltips som ger 2,08 gånger såsen när Malmö Redhawks får besök av Frölunda HC.

SHL-hockey på annandagen, det tackar vi såklart för. Malmö Redhawks tar sig an det som har blivit lite av en speciell antagonist, nämligen Frölunda HC.

Efter en skakig inledning på säsongen känns det som att göteborgarna har rest sig både spel- och resultatmässigt. Det har gjort att laget också klättrat ordentligt i tabellen och åker ner till Skåne med ganska gott självförtroende. Det ska inte underskattas i det här läget.

Ser vi till lagets senaste matcher har Frölunda HC fyra raka segrar och på det hela taget en väldigt mycket mer positiv trend från november månad och framåt. Å andra sidan förlorade göteborgarna faktiskt mot just Malmö Redhawks på hemmaplan så sent som i början av december, men i våra ögon borde det snarare fungera som extra tändvätska inför just det här mötet.

Vårt förtroende i Göteborg

I våra ögon är Malmö Redhawks en av säsongens absolut största besvikelser. Då pratar vi i termer av resultat och spel, men kanske också energi. Det som var skåningarnas signum förra året var den intensiva spelstil som skrämde motståndarna, men den har lyst med sin frånvaro i år. Det har kostat en hel del.

Formen är inte heller särskilt god. Fyra vinster på de elva senaste räcker helt enkelt inte till om man har ambitionen att klättra i tabellen. Just nu hittar vi dock skåningarna på slutspelsplats, men om de inte får fason på spelet är de nog inte att räkna med ändå.

Här tänker vi låta formen avgöra. Frölunda HC känns snäppet hetare och det kommer att betala sig.

Frölunda HC +0.0 (asian handicap) synas till 2,08 gånger julgröten hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Frölunda HC +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,08 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, tisdag 26/12
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: