Speltips inför Malmö Redhawks – Linköpings HC 14/11: Jämnt möte väntar

Simon Pålsson Publicerat: 14 november 2017

Spelbolagen har en klar favorit inför mötet mellan Malmö Redhawks och Linköpings HC. Det är ett favoritskap som vi inte håller med om, men som ger oss möjligheten till ett fint speltips.

Efter ett veckolångt uppehåll är det nu åter dags för SHL-hockey och nere i Skåne får Malmö Redhawks besök av Linköping. Här finns det all anledning att bänka sig i hopp om en intressant historia.

På förhand håller spelbolagen aningen förvånande faktiskt hemmalaget som väldigt klara favoriter här, något som känns lite tveksamt sett till ett par faktorer.

För det första finns ingenting i lagets form som skrämmer. I nuläget har laget tre förluster på de fyra senaste matcherna – visserligen två matcher i Champions League. Vad som är mer oroande är att vinsterna dessörinnan kommit med ganska knapp marginal.

Det är inget formtaoppat Malmö Redhawks, den saken är säker. När de är som bäst vet vi att skåningarna fullkomligen sköljer över sina motståndare på hemmaplan, men så mycket av den varan har vi inte sett på sistone.

Jämnt möte väntar troligen

En annan faktor som inte talar för att Malmö Redhawks bör ses som favoriter är det faktum att laget nu har fyra raka förluster mot just Linköping. Det kan vara en slump, men det är åtminstone inget som ger ett psykologiskt övertag. Snarare tvärtom.

Linköping har dessutom klart bättre form, även fall de senaste matchernas storsegrar varit mot seriens enklaste motstånd. Mot Rögle, Brynäs och Karlskrona har det varit enkla segrar. Matchen borta mot Malmö Redhawks blir självklart klart tuffare.

I våra ögon är det inte rimligt att hemmalaget blivit så stora favoriter. I själva verket borde det här bli en jämn historia som kan sluta lite hur som helst. Det öppnar för en förlängning.

X (oavgjort) spelas till 4,33 gånger degen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,33 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 14/11
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: