Speltips inför Montreal Canadiens – Buffalo Sabres 12/11: Favoritspel

Simon Pålsson Publicerat: 11 november 2017

Det finns ingen anledning att krångla till det när Montreal Canadiens och Buffalo Sabres gör upp i NHL. Här tror vi stenhårt på favoriten.

Montreal Canadiens och Buffalo Sabres gör upp i ett intressant NHL-möte natten till söndag svensk tid. Här kommer vi att gå på ett favoritspel.

Hemmalaget har sett väldigt bra ut på sistone, sånär som på förlusten mot Minnesota Wild senast. I övrigt har de senaste veckorna varit ett klart fall framåt, inte minst spelmässigt. Det gör att laget kommer med en positiv känsla till den här matchen.

Buffalo Sabres har inlett säsongen direkt svagt, med tolv poäng på 16 matcher. Det gör att laget är näst sämst i ligan sett till tabellen. Med 58 insläppta mål är det inte konstigt att poängskörden blivit ganska skral.

Vi krånglar inte till det

Det kryllar av skador i Buffalo Sabres, vars matchtrupp oundvikligen får anses betydligt svagare än i vanliga fall på grund av detta. Inte mindre än sju spelare ser ut att missa matchen. Jacob Josefson, Zach Bogosian, Justin Bailey, Josh Gorges, Evan Rodrigues, Rasmus Ristolainen och Matt Tennyson står alla på skadelistan.

Å andra sidan har även Montreal Canadiens en rad skador, även fall flera spelare kommer att testas sent. Det handlar bland annat om målvaktsparet Carey Price och Al Montoya. I övrigt är Nikita Scherbak, Ales Hemsky och David Schlemko fortsatt skadade.

Här tänker vi låta magkänslan styra. Montreal Canadiens känns som det starkaste laget här och vi anar en komfortabel seger för hemmalaget.

Montreal Canadiens vinner (ordinarie tid) spelas till 1,95 gånger degen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Montreal Canadiens vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, söndag 12/11
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: