Speltips inför New York Islanders – Nashville Predators 6/2: Överdrivet odds

Simon Pålsson Publicerat: 5 februari 2018

New York Islanders och Nashville Predators spelar en av fyra matcher i NHL natten till tisdag svensk tid. Självklart presenteras det ett speltips inför matchen.

Fyra matcher från NHL står på nattschemat när måndagen ska bli tisdag och vårt fokus hamnar utan större tvekan på mötet mellan New York Islanders och Nashville Predators, där vi redan vid första anblick tycker oss se att spelbolagen hamnat lite snett.

Här finns det en tydlig unison överenskommelse bland dessa att det här nödvändigtvis måste bli en målrik historia när det i själva verket finns en hel del faktorer som faktiskt talar för motsatsen. Eller åtminstone att det inte ska bli en ren målexplosion.

Hemmalaget kommer till exempel till matchen efter en ganska tung trend målmässigt, där de i fyra av sina fem senaste matcher misslyckats med att göra mer än två mål. Formen generellt är sådär med tre segrar på de åtta senaste, så bevisligen sprakar det inte direkt om New York Islanders just nu.

Spel på målmarknaden

Det går att jämföra med gästerna, som sett otroligt starka ut defensivt. Laget har släppt in fyra mål på sina fyra senaste. Generellt sett har defensiven varit god sedan årsskiftet, något som också gör resultatraden med mestadels segrar naturlig.

Här får hemmalaget klara sig utan ett par tunga pjäser. Johnny Boychuk är fortsatt skadad, vilket även långtidsskadade Calvin de Haan är. Nikolay Kulemin och Shane Prince kommer inte heller att spela matchen.

För gästerna är det bara Filip Forsberg, ett högst viktigt offensivt kort, som inte finns tillgänglig. Han är avstängd fram till lördag.

Spelbolagen är som vi skrev tidigare väldigt ense om att det här blir en målrik mach, men den övertygelsen delar vi inte. Under 6,5 mål ger hela 1,73 gånger såsen hos Betser. Det synas. Då är detta inklusive övertid.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, tisdag 6/2
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: