Speltips inför Pantern – Oskarshamn 7/11: Mål att hämta söderut

Simon Pålsson Publicerat: 7 november 2017

Ett hockeyallsvenskt toppmöte står på schemat den här måndagskvällen nere i skånska Malmö. Hemmalaget IK Pantern får besök av toppkonkurrenten IK Oskarshamn.

Trots att SHL går i tillfället ide spelas det fortsatt hockeyallsvenska matcher runt om i Sverige. Från söderut i landet plockar vi upp matchen mellan IK Pantern och IK Oskarshamn i Malmö Isstadion.

Här finns det all anledning att ha ganska högt ställda förväntningar, åtminstone för den neutrala åskådaren. I våra ögon är det här två fartfyllda lag, som inte sällan bjuder på matcher med en hel del mål i.

IK Pantern har visat sig väldigt starka på hemmaplan och kan slå vilket lag som helst nere i Malmö. Där spelar laget med en självklarhet och pondus som ofta resulterar i en hel del mål. Märk väl att IK Pantern har inlett säsongen strålande och därigenom har hakat på i toppen, med 27 inspelade poäng efter 15 omgångar. 43 gjorda mål ger ett snitt strax under tre gjorda mål per match, vilket är ett starkt facit.

På sistone har laget snubblat en del i en mycket jämn serie, men väl på hemmaplan tror vi åter på ett IK Pantern som gör målmässigt avtryck.

Spel på målmarknaden

Inte heller IK Oskarshamn ska skämmas över sin säsongsinledning. Precis som IK Pantern hittar vi laget i toppen av tabellen på samma poäng som sina skånska motståndare, det vill säga 27 poäng efter 15 omgångar. 45 gjorda mål framåt är dessutom snäppet vassare än IK Pantern.

Laget blandar starka prestationer med ett par resultatmässiga bottennapp, men bjuder så gott som alltid på underhållning. I de tre senaste matcherna har vi exempelvis fått se totalt 22 mål. Det är inte fy skam.

I våra ögon har vi här att göra med två offensivt skickliga lag och det lär sätta en tydlig prägel på matchen. IK Pantern bjuder dessutom alltid upp till dans på hemmaplan.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,75 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 7/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: