Speltips inför Pittsburgh Penguins – Vegas Golden Knights 7/2: Målfokus

Simon Pålsson Publicerat: 6 februari 2018

Pittsburgh Penguins står som värd för nattens möte mot Vegas Golden Knights i NHL, en match som på förhand borde ha alla möjligheter att bli väldigt underhållande.

Intressant möte väntar i NHL där två målstarka gäng gör upp i det tidiga mötet natten till onsdag svensk tid. Pittsburgh Penguins står som hemmalag när topplaget Vegas Golden Knights gästar.

Om vi ser till lagens senaste matcher finns det all anledning att förvänta sig ett riktigt målkalas här. Framförallt på hemmaplan har Pittsburgh Penguins visat sig vara ett lag som dukar upp den ena målfesten efter den andra, speciellt vad gäller den egna målproduktenen. 7-4, 5-2 och 6-3 är resultaten i lagets tre senaste matcher på hemmaplan. Rätt talande siffror va?

Vegas Golden Knights är som nykomlingar i serien det stora utropstecknet och det är primärt offensiven som burit frukt för laget, som sett över hela säsongen snittat över tre mål per match. Det är såklart starka siffror och är anledningen till att de nu skuggar Tampa Bay Lightning, endast en poäng bakom.

Målspel hämtas

Här saknar hemmalaget en rad spelare, däribland Patric Hörnqvist, Conor Sheary och Chad Ruhwedel. Därtill är Phil Kessel och Matt Hunwick direkt osäkra till spel för Pittsburgh Penguins.

Vegas Golden Knights har också ett par tunga tapp, främst defensivt. Luca Sbisa, Jon Merrill och Clayton Stoner missar matchen. Tomas Nosek är inte heller tillgänglig, medan William Carrier hoppas vara spelduglig igen.

Om vi ser till lagens första möte den här säsongen slutade det med målsnåla 2-1, men nu tänker vi oss en motreaktion. Det finns ingenting i lagens dynamik som borde tala för ytterligare en målfattig historia, utan här borde det smälla ordentligt.

Över 5,5 mål spelas till 1,75 gånger insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, onsdag 7/2
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: