Speltips inför Ryssland (OAR) – Norge 21/2: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 20 februari 2018

Favoritskapet är så otvivelaktigt tydligt inför matchen mellan Ryssland (OAR) och Norge i herrarnas hockeyturneringen borta i Sydkorea. OS-kvartsfinal står på schemat och vårt speltips känns tungt på förhand.

Den stora guldfavoriten i OS-turneringen spelar nu kvartsfinal och kommer ha en enkel resa då det är Norge som väntar. Det ska inte vara någon som helst match och här kan ryssarna nog redan nu förbereda sig på semifinalen som väntar därefter.

Ryssland (OAR) hade det lite tufft precis i inledningen av turneringen, men det skulle snabbt visa sig helt och hållet handla om närvaro. Nu finns den mentala och fysiska närvaron på plats till 100 procent och det har också fått tydliga effekter på spelet. Vi kan inte tänka oss någonting annat än att ryssarna steppar upp ytterligare en nivå när det nu är dags för slutspelsfasen.

Hur som helst sitter Ryssland (OAR) på ett stjärnspäckat lag med många spelare från KHL, varpå det lätt går att konstatera hur Ryssland (OAR) är det lag som drabbats allra minst av att NHL-spelarna inte finns med här. Den fördelen lär få ännu större spelrum nu i slutspelet och i ärlighetens namn är det få saker som skulle kunna stoppa ryssarna nu känns det som. Förhoppningsvis kan en stark svensk insats i en potentiell final vara det som krävs för att få ryssen att stupa.

Norge håller inte måttet

Visst, för norsk del är det en fördel att motståndarna försvagats av att spelare från NHL inte finns med i turneringen, men trots det är skillnaden i nivå och klass så pass stor att norrmännen inte ska ha någonting att säga till om i ett slutspel. Att ta sig vidare via förlängning mot Slovenien var ett på många sätt imponerande resultat, men nu väntar ett övertaggat Ryssland (OAR). Det är inte alls samma sak.

Här väntar vi oss ett ryskt lag som kliver på direkt i inledningen av matchen och det skulle vara direkt förvånande om favoriterna inte trycker in åtminstone en puck redan under matchens första 20 minuter. Förmodligen är chanserna för fler väldigt goda.

Därför kliver vi in på spelet Ryssland (OAR) -1 i första perioden (asian handicap) till 1,80 gånger krämen hos Bwin. Då får vi alltså pengarna tillbaka om laget bara vinner den första perioden med uddamålet, vilket vi inte kan se hur de inte minst skulle göra. Väldigt trevligt odds må vi säga.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Ryssland (OAR) -1 (första perioden) – asian handicap
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (Upp till 250 kr bonus)
Spelstopp:  08:40, onsdag 21/2
TV:   kanalnio logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: