Speltips inför Ryssland – Sverige 14/12: Dubbla degen i premiären

Simon Pålsson Publicerat: 14 december 2017

Channel One Cup öppnar upp på torsdagskvällen med möte bland annat mellan värdnationen Ryssland och Tre Kronor. Speltipset ger över dubbla såsen.

Channel One Cup står nu på schemat och i den första rundan väntar möte mellan Ryssland och Sverige.

Precis som brukligt spelas den här turneringen på rysk mark, närmare bestämt i Moskva. Öppningsmatchen mellan Tjeckien och Finland spelas i för sig i Prag, men i övrigt spelas alla matcher i den ryska huvudstaden.

För svensk del blir det därmed en tuff uppgift direkt och ska vi vara ärliga är det inte konstigt att Ryssland gäller som favoriter här. Den ryska truppen är stark och på hemmaplan brukar ryssarna vara starka.

Rysk prägel på svenska truppen

Den svenska truppen inför turneringen är stark och består bland annat av närmare tio spelare som till vardags spelar sin ishockey i Ryssland. Det skulle kunna vara en fördel i matcherna.

Hur som helst lär matchen bli svår att vinna, men vad vi räknar med är åtminstone en fartfylld historia. Senaste turneringen, Karjala Cup, öppnades med en riktig målfest mot Tjeckien. På hemmaplan lär ryssarna verkligen bjuda upp till dans. Som vanligt är det dessutom ett ryskt landslag med mycket offensiv kraft.

Vi tror på mål åt båda håll och litar på att Sverige sårar sina motståndare.

Sverige över 2 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 2,12 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sverige över 2 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  2,12 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, torsdag 14/12
TV:   tvtolv logo cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: