Speltips inför SHL 2021/2022: Långtidsspel på Rögle BK!

Simon Pålsson Publicerat: 12 september 2021

Hur går det egentligen för det som förra året var ett riktigt succélag, Rögle BK? Det är frågan inför den här säsongen i SHL. Vi rekar oddsen på förhand.

SHL-säsongen 2021/2022

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Efter en lång, lång väntan är det äntligen dags att köra igång den här SHL-säsongen på lördag när det spelas full omgång från den svenska högstaligan. Som man har längtat efter det här runt om i hela Sverige.

De första veckorna blir lite speciella med tuffa restriktioner och ganska svag publiktillströmning, men senare i september månad är det fritt blås för publiken att komma tillbaka till läktarna och det kommer såklart att sätta sin ton på matcherna igen.

Förra säsongen fick vi se hockey utan publik i långa stunder, även om regelverket också öppnade för en del publik på restaurangplatserna. Lite livat var det på en del håll runt om i landet, men det är ingenting mot vad det blir nu.

En lite sorglig sak i sammanhanget var alla missade ögonblick för publiken runt om i landet, däribland hockeytokarna i och kring Ängelholm. Där är Rögle BK den stora stoltheten och den säsong som man hade förra året var historisk.

Nu hoppas man fortsätta bygga vidare på det – och den här säsongen har man dessutom ett större stöd med sig på hemmaplan. Där har man alltid varit svåra att möta och det lär inte bli mindre jobbigt att åka till Catena Arena den här säsongen direkt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds inför SHL-säsongen

När man pratar om långtidsspel på SHL-säsongen är det viktigt att dela in den i de två faser som oundvikligen måste hållas isär för att man ska få full ordning på grejerna.

Först ska det spelas en lång grundserie, men det är egentligen till våren när slutspelet kör igång som säsongen är skarp på allvar. Det är då Rögle BK och alla andra lag behöver vara som allra bäst.

För egen del har jag varit imponerad av vad Rögle BK gör under lång tid och det har varit uppenbart att man har någonting stort på gång. Det är också uppenbart att Cam Abbott, som är kvar som huvudtränare, fortsätter på den inslagna vägen.

I år har man också kvar sin viktige kapten Mattias Sjögren och han kommer att se till att detta Rögle BK fortsätter att ta steg. Det är min övertygelse.

Rögle BK slutar topp 4 i slutspelet (går minst till semifinal) spelas till 1.85 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle BK går till minst semifinal
Odds: 1.85
Bolag: Expekt

Jämför odds på SHL: