Speltips inför Skellefteå – Djurgården 25/3: Viker ner sig

Simon Pålsson Publicerat: 25 mars 2019

Skellefteå AIK vann med 2-0 på bortaplan i den första kvartsfinalen i SM-slutspelet. Här är speltipset inför match nummer 2 mot Djurgården.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får ni en välkomstbonus om 100% upp till 2 500 kronor. Hämta den här!

Annons:

SHL är inne i sin roligaste fas på hela året och i kvartsfinalerna ser vi ut att få njuta av synnerligen jämna matcher mellan många bra lag. Det kryllar av outsiders till att gå hela vägen den här säsongen där såväl Skellefteå AIK och Djurgården har potentialen att gå hela vägen.

Problemet för egentligen båda lagen är den bristande jämnheten i prestationerna. I sina bästa stunder är det här två lag som inte bara kan vinna över vilket annat lag som helst, men som också verkligen kan köra över sina motståndare. Det finns mycket offensiv kraft här.

Enligt den lokala tidningen Norran har Linus Lindström nu skrivit på ett nytt kontrakt med Skellefteå AIK och blir därmed kvar i klubben även kommande säsong. Detta efter att talangen gjort en fin säsong 2018/2019 och redan visat prov på att han håller på den här nivån. Räkna med att han tar ännu större plats nästa år. Att kontraktet nu ska vara påskrivet (eller åtminstone färdigförhandlat) kan ge en trevlig boost här.

Motreaktion att vänta

Det här blir det andra mötet i årets kvartsfinal i SM-slutspelet och efter match 1 är det faktiskt Skellefteå AIK som plötsligt sitter i förarsätet. Laget gick nämligen och vann med 2-0 på bortaplan i den första matchen. Det gör att det nu finns en hel del att bygga på inför match nummer 2 på hemmaplan.

Djurgården charmade hela hockeysverige under säsongsinledningen med sin starka offensiv och sina många affischnamn i de mer offensiva delarna spelet. Just den trenden ebbade ut lite med tiden, men frågan är om det inte är dags för offensiven att synas här?

Vi tror nämligen att överspelet kan bli synnerligen fruktbart här. 2-0 i det första mötet var en lite avvaktande tillställning innan det smäller här.

Över 4,5 mål (inklusive övertid) spelas till 1,64 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 2500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:00, måndag 25/3
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: