Speltips inför Slovakien – Kanada 28/12: Svårbedömd historia

Simon Pålsson Publicerat: 27 december 2017

Helt enkelt att veta var vi har Slovakien och Kanada inför lagens möte i JVM är det inte. Det öppnar för ett försiktigt spel och lite investerat förtroende i slovakerna.

Slovakien tar sig an Kanada i sin allra första match i denna JVM-turnering, medan Kanada kommer till matchen med sin premiär mot Finland redan avverkad. Där blev det seger med 4-2 för Kanada, som återigen känns som ett väldigt starkt lag.

Slovakien är som bekant strax bakom de riktigt stora och ska inte ha någonting att säga till om i den här typen av match. Vi tar för givet att slovakernas ingångsvärde till matchen i fråga är att försöka hålla så tätt bakåt det bara går och få till så snygga siffror som möjligt. Det är direkt orealistiskt och dumdristigt att gå stenhårt för vinsten med allt de äger och har.

Spelbolagen håller också Kanada som väldigt klara favoriter här. Det raka spelet på kanadensarna ger på sin höjd några hundradelar över pengarna tillbaka, något som såklart gör det helt otänkbart att investera pengar i det spelet. Snarare tror vi på en match där Kanada vinner bekvämt, men utan att siffrorna blir iögonfallande stora.

Slovakien stretar emot hyfsat

Det är inte helt enkelt att dra några växlar av vad Slovakien kan prestera i just den här upplagan med tanke på att laget alltså inte har spelat någon match i turneringen än. Det kan vara en nackdel – laget kanske inte är helt samspelta eller redo att möta ett tungt Kanada – men det också vara en fördel med ett taggat, utvilat och fräscht lag som helt enkelt inte har någonting att förlora egentligen.

Som vi varit inne på tidigare litar vi blint på att kanadensarna vinner och förmodligen får vi se åtminstone 4-5 mål från lagets sida. Slovakerna stretar emot hyfsat till en början, men att det skulle bli spännande känns alltså osannolikt.

Kanada under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,89 gånger såsen hos Unibet. Här kliver vi in med en liten insats med tanke på att det fortfarande är tidigt i turneringen och det inte finns så mycket att gå på.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

 

Speltips:  Kanada under 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, torsdag 28/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: