Speltips inför Sverige – Tyskland 16/2: Tre Kronor går för vinsten

Simon Pålsson Publicerat: 15 februari 2018

Efter den övertygande vinsten mot Norge i OS-premiären är tanken att Sverige nu ska fortsätta på den inslagna vägen. Tyskland står för motståndet i match två och Tre Kronor går för vinsten.

SUPERODDS: Få hela 6,0 istället för 1,2 gånger pengarna på att Tre Kronor vinner som ny kund hos Betfair via denna länk!

Det blev en övertygande svensk seger i torsdagens tidiga OS-premiär mot Norge. Redan i den första perioden såg Sverige till att koppla ett ordentligt grepp om matchen, något vi hade förutspått i det speltips som publicerades på sajten inför matchen.

Därför åker Sverige in i turneringens andra match, den mot Tyskland, med väldigt gott självförtroende. Det var lite si och så med den varan efter den tunga förlusten mot Kanada i genrepet, där kanadensarna lyckades vinna med hela 4-1 efter att nästan på ha skrämt Sverige med sitt aggressiva spel. Tack och lov lämnade det inga bestående men hos svenskarna, som alltså såg direkt pigga ut mot Norge.

Slutresultatet i premiären skrevs till stabila 4-0 efter två mål i både den inledande och avslutande perioden. Det faktum att Viktor Fasth och Sverige fick hålla nollan bådar också gott inför fortsättningen och även fall tyskarna kanske inte är den tuffaste nöten kvar att knäcka känns såklart bra att ha med sig en hållen nolla även till den här matchen.

Tyskland ska inte underskattas

Redan inför premiären mot Finland höjde vi ett litet varningens finger för Tyskland, som av många ses som en slagpåse. Känslan var snarare att tyskarna skulle kunna streta emot ganska bra och med tanke på att det till slut blev förlust med 5-2 går det åtminstone att peka på hur Tyskland inte vek ner sig.

Nu är det självklart inte så att Tyskland ska vara en kandidat till att rubba gruppens favoriter, som är Finland och Sverige, men med det sagt behöver tyskarna inte bli en så tydlig slagpåse som ofta blir fallet i den här typ av stora turneringar.

Sverige studsade hur som helst tillbaka in i vinnarspåret direkt i premiären och det bådar gott inför fortsättningen. Här kan vi inte tänka oss varför laget skulle slå av på takten, utan väntar oss ytterligare en övertygande svensk seger.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Sverige vinner (första perioden)
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:10, fredag 16/2
TV:   kanalfem logo eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: