Speltips inför Sverige – Tyskland 21/2: Astronomiskt överodds

Simon Pålsson Publicerat: 20 februari 2018

William Hill har gått helt bananas inför onsdagens OS-kvartsfinal mellan Sverige och Tyskland i Sydkorea. Här kliver vi in på spelet illa kvickt innan oddset droppar.

Känslan är att det svenska herrlandslaget i ishockey nu har en väldigt god möjlighet att ta sig hela vägen fram till final i OS-turneringen borta i Sydkorea. Väl i en final kan allting hända och plötsligt kan vi se våra svenska spelare stå där med guldmedaljer runt halsen.

Efter en lite darrig inledning på turneringen har Tre Kronor så sakteliga fått upp farten och i den avslutande gruppspelsmatchen mot Finland, den som gällde gruppsegern, steppade laget upp för första gången och såg ut som en allvarlig kandidat till att ta sig långt i turneringen. 3-1 var en komfortabel och skön seger att ha med sig.

Allra bäst är att det nu väntar en behaglig resa fram till en eventuell final, åtminstone i den bemärkelsen att laget slipper möta Ryssland (OAR) i en eventuell semifinal. Med tanke på att det är tyskarna som väntar i OS-kvarten ska det mycket till om det inte blir en semifinal, där chanserna att ta sig vidare till final bör vara goda. Väl i en final, ja då kan väl allting hända…?

Tyskland är uddlösa

Vad säger vi om själva matchen som väntar i kvartsfinalen då? Jo, det här blir faktiskt andra gången inom loppet av en vecka som Sverige och Tyskland spelar mot varandra i den här OS-turneringen. Det första mötet var kanske turneringens mest gäspiga historia så här långt och Sverige mäktade bara med att vinna 1-0 efter mål redan i första perioden.

Nu har det inte sprudlat så särskilt mycket mer om Sverige efter det heller och egentligen är det få saker som pekar på att Tre Kronor skulle få islossning här i kvartsfinalen. Å andra sidan spelar det mindre roll då det handlar om att vinna för att ta sig vidare. 1-0 och grisspel räcker långt i det här skedet.

Tyskland är hur som helst ingenting att vara så rädd för. Det är ett uddlöst lag som visserligen har en helt okej defensiv, men som inte kommer att göra mål ett försvarsstarkt Tre Kronor. Eller jo, de kan säkert pilla in en puck, men det vore förvånande med fler än så.

Tyskland under 1,5 mål (ordinarie tid) spelas till OSANNOLIKA 1,85 gånger krämen hos William Hill. Hurry up!

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tyskland under 1,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:10, onsdag 21/2
TV:   kanalfem logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: