Speltips inför Tampa Bay Lightning – Dallas Stars 17/11: Komfortabel seger

Simon Pålsson Publicerat: 15 november 2017

Det finns en solklar favorit inför nattens möte mellan Tampa Bay Lightning och Dallas Stars. Därför krånglar vi inte till det inför denna NHL-drabbning.

Det fullständigt kryllar av NHL-matcher den här natten till fredag svensk tid. Fokus hamnar på mötet mellan serieledande Tampa Bay Lightning och Dallas Stars, som har inlett säsongen klart mer trevande.

Set till säsongsinledningen är det inte konstigt att Tampa Bay Lightning har skaffat sig ett så pass klart övertag som de ändå har i toppen av tabellen. Laget har gjort 71 mål efter 18 omgångar – bäst snitt i ligan – och ligger dessutom på 46 insläppta mål. Det är också bland det bästa i ligan. Totalt 12 segrar efter full tid betyder segrar i 67 % av fallen. Det imponerar.

Därför är det inte konstigt att laget – som nu har fyra raka vinster och vänder hem till att åter spela inför sin hemmapublik – är klara favoriter här.

Komfortabel hemmaseger

Dallas Stars harvar omkring i mitten och har väldigt svårt att få fason på framförallt bortaspelet, där deras facit är klart sämre. Inte heller formen är mycket att hänga i granen, även fall laget sprattlade till med en 5-0-seger hemma mot New York Islanders senast. Det som saknas är den där självklarheten sett över längre perioder.

Tampa Bay Lightning kommer till matchen med i stort sett bästa lag, sånär som på centern Cedric Pquette, som fortsatt är skadad. Inte heller hos gästerna finns det särskilt många avbräck att fokusera på. Marc Methot är den enda som ser ut att missa matchen.

Vi tror på en bekväm hemmaseger här och tackar spelbolagen som har dukat upp ett par fina odds.

Tampa Bay Lightning -1,5 spelas till 2,90 gånger pengarna hos bet365.

  Registrera dig hos bet365 här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Tampa Bay Lightning -1,5
Odds:  2,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Registrera dig här!)
Spelstopp:  01:30, fredag 17/11
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: