Speltips inför Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs 27/2: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 26 februari 2018

Allt fokus hamnar på målmarknaden när det nu är dags för toppmötet i NHL mellan de två målstarka lagen Tampa Bay Lightning och Toronto Maple Leafs. Håll i hatten, nu åker vi!

Ett minst sagt härligt NHL-möte väntar natten till tisdag svensk tid när Tampa Bay Lightning står som värda för mötet med Toronto Maple Leafs. Med tanke på att båda lagen huserar i toppen finns det all anledning att ha ganska höga förväntningar på den här tillställningen.

Vad som ännu mer gör det lämpligt att sitta som på nålar inför matchen är det faktum att båda lagen tydligt identifierat sig med en offensiv styrka som ledande egenskap hela säsongen. Det har resulterat i en hel del mål framåt och är som sagt det givna framgångsreceptet för både Toronto Maple Leafs och Tampa Bay Lightning.

Vidare är formen väldigt god i båda läger och om vi bara ser till resultatraden den sista månaden är det självklart att Toronto Maple Leafs bör ha goda möjligheter att störa här. Laget förlorade mot Pittsburgh Penguins (5-3) för en vecka sedan, men har i övrigt idel segrar i februari månad. Målfabrikationen är dessutom strålande och inte sällan får vi se rena rama målfester.

Spel på målmarknaden

Här räknar vi iskallt med att gästerna kommer till matchen med goda förhoppningar om att göra ett avtryck, allra främst målmässigt. Det bör också ge goda möjligheter att faktiskt få med sig poäng hem. Nu kan matchen mycket väl bli en rejäl målfest och då räcker det kanske inte ens med tre mål, men någonting sådant lär gästerna kunna klara här.

Toronto Maple Leafs har ett starkt lag och saknar troligen bara Auston Matthews och Joffrey Lupul. Tomas Plekant har varit småskadad, men väntas göra comeback igen i måndagskvällens (som det ju är i USA) match.

Tampa Bay Lightning har inte målvakten Peter Budaj tillgänglig än och dessutom är forwarden Ondrej Palat otillgänglig på grund av skada.

Måltrenden är tydlig och vi hakar på utan att blinka.

Toronto Maple Leafs över 2,5 mål (inklusive övertid) spelas till 1,85 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs över 2,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  01:30, tisdag 27/2
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: