Speltips inför Tjeckien – Kanada 15/12: Avslaget värre

Simon Pålsson Publicerat: 14 december 2017

Det känns inte som att vi står inför någon målmässig urladdning när Tjeckien och Kanada gör upp i Channel One Cup. Känslan är att det hela är ganska avslaget.

Channel One Cup spelas som bekant under helgen och i den andra omgången är det dags för ett tungviktsmöte mellan Tjeckien och Kanada, som båda smygstartade turneringen något.

Tjeckien fick nämligen möjligheten att spela öppningsmatchen hemma i Prag mot Finland, där det efter förlängning till slut blev seger. Spelet såg lite småknackigt ut, inte minst inledningsvis, men sen fick tjeckerna fason på det hela och kunde alltså avgå med vinsten.

Kanada å sin sida var illa ute mot Sydkorea efter den första perioden, men kunde sedan vända på steken och vinna relativt komfortabelt. Det finns klara frågetecken kring lagets egentligen ambition här. Det syntes också i Karjala Cup för någon månad sedan. Avslaget är bara förnamnet.

Ingen målfest att vänta

I den här typen av matcher gäller det att gå på de få sakerna som finns. Channel One Cup och övriga turneringar av liknande slag runt om i Europa har haft en klar tendens att tappa lite i anseende, inte minst i takt med att lagen skickar olika trupper varje gång. Kanske har konceptet urholkats? Själva tävlingsmomentet är åtminstone inte lika intensivt, är vår känsla.

Det påverkar inte minst energin i matcherna, varpå vi inte har några högre förväntningar inför det här mötet. Lagen imponerade inte heller i onsdagens matcher. Målfest nu? Knappast.

Under 5,5 mål spelas därmed till 1,80 gånger insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:30, fredag 15/12

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: