Speltips inför Toronto Maple Leafs – Columbus Blue Jackets 9/1: NHL igen

Simon Pålsson Publicerat: 8 januari 2018

Det blir ett fint speltips inför nattens enda NHL-drabbning mellan Toronto Maple Leafs och Columbus Blue Jackets, som alltså spelas tisdagen den 9 januari 2018.

Endast en NHL-match står på schemat den här natten till tisdag svensk tid, men det är tack och lov en match värd att slå sig ner för. Efter en helg fylld av slutspelsfotboll på andra sidan Atlanten kan vi åter fokusera på ishockeyn. 01:00 är det nedsläpp.

På förhand är det här två ganska jämna lag sett till tabellen, med Toronto Maple Leafs på 52 poäng och Columbus Blue Jackets en poäng bakom. Det är dock Toronto Maple Leafs som imponerat aningen mer, inte minst med 141 gjorda mål framåt som är fjärde bäst i hela ligan. Med två raka segrar kan det också vara så att laget åter är på väg in i vinnarspåret.

Columbus Blue Jackets blandar och ger och har väldigt svårt att hitta den där självklara vinnarstilen. Å andra sidan är en slutspelsplats inom räckhåll och det är där vi förutsätter att laget har sitt mål under resterande delar av den här grundserien.

Rakt spel i fokus

Som tidigare finns det ett par skador att tänka på för hemmalagets del. Å andra sidan är det spelare som laget gjort sig vana vid att klara sig utan. Nikita Zaitsev, Nikita Soshnikov och Joffrey Lupul kommer inte att spela det här mötet.

Klart värre är det för gästerna, som har ett par riktigt tunga offensiva avbräck i Alexander Wennberg, Brandon Dubinsky och Cam Atkinson. Vidare är även Ryan Murray otillgänglig på grund en överkroppsskada.

På det hela taget känns Toronto Maple Leafs som ett mer färdigt lag och vår känsla är att de i egenskap av hemmalag får vara favoriter här. Det tror vi kommer att spela roll här, samtidigt som Toronto Maple Leafs säkert jagar revansch efter förlusten mot Columbus Blue Jackets senast.

Det raka spelet på Toronto Maple Leafs synas till 2,05 gånger såsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få upp till 500 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt (500% – 500 kr)
Spelstopp:  01:00, tisdag 9/1
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: