Speltips inför Toronto Maple Leafs – Nashville Predators 8/2: Mål, mål, mål

Simon Pålsson Publicerat: 7 februari 2018

Målen hamnar oundvikligen i vårt fokus inför nattens möte mellan Toronto Maple Leafs och Nashville Predators i NHL. Allt talar egentligen för målfest när lagen nu drabbar samman.

Det NHL-möte som sticker ut natten till torsdag svensk tid spelas i Kanada. Hemmalag för dagen är Toronto Maple Leafs och gäster är inga mindre än Nashville Predators. Baserat på lagens senaste matcher finns det mycket som talar för mål, mål och åter mål.

Toronto Maple Leafs har verkligen träffat rätt på sistone och radar upp den ena fina prestationen efter den andra. Om vi bortser helgen snöpliga förlust mot Boston Bruins har vinster varit dominerande i resultatraden på sistone och det som imponerar är sättet som laget plockat dessa vinster på. Ser vi till målskörden är den galet bra, med 26 mål på lagets sex senaste matcher. Det ger ett fint snitt på över fyra gjorda mål per match.!

5-0 först mot New York Islanders och därefter 4-0 mot New York Rangers förra veckan är också en indikation på att laget gärna kör över sina motståndare. Ingen anledning att bromsa här inte!

Sett till tabellen överraskar det inte. 179 gjorda mål och 67 insamlade poäng gör att laget har ett starkt grepp om en slutspelsplats i nuläget.

Predators är också giftiga

Nu väntar ett möte med ett motstånd som också ser väldigt starka ut, inte minst offensivt. Endast två förluster på de elva senaste vittnar också om att laget fått fason på effektiviteten i spelet. Det har gjort att Nashville Predators tagit sig ur den gröt av lag precis under toppen och nu på allvar befäst sin position i den absoluta toppen, nu på fjärde plats fyra poäng bakom Tampa Bay Lightning i topp.

Hur som helst går det att peka på liknande styrkor som i Toronto Maple Leafs fall, där det som sticker ut är en galen målskörd. 15 gjorda i de tre senaste och minst tre gjorda mål i sju av sina åtta senaste. Det går bra nu, helt enkelt.

Målvakten Frederik Andersen är osäker för hemmalaget, medan Joffrey Lupul och Nikita Soshnikov fortsatt är skadade. För gästernas del är det fortsatt bara Filip Forsberg som inte kan spela. Svensken är avstängd fram till lördagens match mot Montreal Canadiens.

Här tycker vi att det mesta talar för mål. Två så offensivt skickliga lag borde resultera i en match där huvudfokus hamnar just på det offensiva.

Över 5,5 mål spelas till 2,05 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, torsdag 8/2
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: