Speltips inför Troja/Ljungby – Modo 20/11: Gästerna hamnar i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2017

Vårt fokus riktas in på gästande Modo Hockey inför den enda hockeyallsvenska match som väntar på måndagskvällen. Känslan är att Troja/Ljungby får jobba ordentligt i defensiven.

Det är skralt med utbud vad gäller svensk ishockey den här måndagskvällen, men en match från landets två högsta serier går minsann att skrapa fram.

Troja/Ljungby får besök av Modo för en match som kan bli definierande för båda lagen. Ser vi till säsongsinledningen finns det nämligen en hel del mer att önska från båda gäng egentligen. Om det skulle bli seger för gästerna haär hakar laget plötsligt på i den övre halvan och har bra häng på en plats i kvalserien.

En förlust skulle istället gör att Troja/Ljungby – som nu ligger näst sist – bara är tre poäng bakom. Med andra ord kan en seger här möjligen sätta en positiv ton på resten av säsongen för gästande Modo.

Vi tror på gästerna

Å andra sidan ser vi ett Troja/Ljunby som sagt också kan få halvbra häng på övre halvan i händelse av seger här. Formen har varit aningen bättre på sistone – tre vinster på de fem senaste – så varför skulle inte det kunna hända?

Vår känsla är hur som helst att Modo dels är ett bättre lag vad gäller truppen, men vad vi känner oss förhoppningsfulla om är att det här är två lag som dukar upp underhållning. Det har spelats idel målrika historier på sistone och med två så offensivt inriktade lag kan det väl inte bli annat än mål?

Modo kommer som sagt gå för segern – det vågar vi lova – varpå vi räknar med ett par mål från gästernas sida. Risken för ett par insläppta är också stor, något som lär tvinga fram laget ytterligare.

Modo över 2,5 mål (inklusive förlängning) spelas till 1,96 gånger insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Modo över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 20/11
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: