Speltips inför USA – Slovenien 14/2: Målspel i OS-premiären

Simon Pålsson Publicerat: 13 februari 2018

Äntligen dags för OS-premiär även på herrarnas sida och när USA tar sig an Slovenien riktar vi blickarna mot målmarknaden. Svårbedömt? Javisst.

Redan tidigt på onsdagen är det dags för herrarnas hockeyturnering i OS att dra igång. Logiskt nog är det grupp B som är först ut och då väntar parallella matcher i gruppen, där vi här fokuserar på mötet mellan USA och Slovenien.

På förhand är det här inte världens enklaste turnering att ha koll på då trupperna som de olika lagen kommer med inte är så stjärnspäckade som de vanligtvis är i den här typen av turneringar. Som bekant finns det inga NHL-spelare med i trupperna, något som självklart satt djupa spår i lag som USA och Kanada.

Med det sagt har USA fortsatt en relativt starkt lag, även fall Ryssland är självklara favoriter så här i inledningen av turneringen. Hur som helst premiärmöter USA ett Slovenien med spelare från runt om i Europa i sitt lag och kanske kan det bli lite svårare än vanligt.

Spel på målmarknaden

Det finns inte heller några träningsmatcher att väga in när USA ska bedömas inför turneringen. Å andra sidan kan truppen vid första anblick anses relativt stark, fast utan den där omedelbara offensiva spetsen. Det säger sig själv att den typen av egenskaper försvinner lite med NHL-spelarna, men det kommer säkert vara ett problem för USA. Känslan är dock att amerikanerna går tillbaka till grunderna i sitt spel, med en aggressiv forecheck och ett defensivt solitt lag.

Slovenien är såklart inte det bästa av motstånd och med tanke på att de med nöd och näppe slog Korea med 2-1 i sitt genrep finns det ingen större anledning att skrämmas av slovenerna.

Vi tänker oss en match där USA trycker på och vinner komfortabelt, men att siffrorna stannar relativt lågt. Det blir ingen massaker redan i premiären.

Under 6,5 mål spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:10, onsdag 14/2
TV:    eurosport logo
Stream:    eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: