Speltips inför USA – Tjeckien 30/12: Fullkomligt bisarrt odds

Simon Pålsson Publicerat: 30 december 2019

Tjeckien gäller som stor, stor, stor underdog inför matchen mot USA. Det öppnar för ett speltips till ett fullkomligt bisarrt odds i JVM.

Annons:

Det är dags för en av JVM 2019:s mest intressanta matcher hittills på måndagen när USA och Tjeckien gör upp om viktiga poäng i jakten på slutspel. Efter att tjeckerna förlorat mot Tyskland och bjudit in den tyska talangfabriken till den här striden om slutspelsplatser är det plötsligt vidöppet om att försöka ta sig vidare från gruppen.

Som värdnation vore det såklart förödande för Tjeckien att inte gå vidare, men man har en liten buffert efter vinsten mot Ryssland i den första omgången. Men för att inte riskera respass direkt krävs nog ytterligare en vinst mot något av lagen som på allvar slåss om en slutspelsplats.

Samtidigt har Tjeckien visat att man är ett lag som har potential att slå tunga lag. Ryssland sprattlade efter förlusten till med hela 6-0, vinst, mot Kanada och visade därigenom sin höjd. Det var samma Kanada som USA föll mot i sin premiär.

Med andra ord slår alla lag alla i den här gruppen och det gör att även den här matchen i våra ögon är vidöppen. Det öppnar för ett speltips till obehagligt bra odds.

Annons:

Vad är det för värdering?

Om vi frågar spelbolagen råder det ingen tvekan om att det är USA som är givna favoriter i den här matchen – trots att det i våra ögon är ett möte som kan sluta precis hur som helst. Hela det här gruppspelet i JVM 2019 har varit ett vandrande bevis på att så snarare är fallet. I den här gruppen kan alla lag slå alla. Det är precis därför den här gruppen varit så oerhört spännande.

Tjeckien vann exempelvis sin öppningsmatch mot Ryssland med 4-3 efter en stark insats inför sin hemmapublik, men därefter föll man igenom och förlorade mot ett piggt Tyskland. Det kanske är det resultatet som skrämmer spelbolagen, men faktum är att tyskarna såg starka ut redan i förlusten mot USA. Då hade man två perioder där man var minst lika bra som sina motståndare.

Men trots allt det här är oddset på USA totalt slaktat och finns inte till högre än några tiondelars ränta i nuläget. Det är i våra ögon helt obegripligt med tanke att Tjeckien faktiskt är ett lag som har potentialen att slå i stort sett alla i denna JVM-turnering.

Men för oss ger det här ett bra spelvärde som vi inte tackar nej till.

Tjeckien +2,5 spelas till 1,86 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tjeckien +2,5
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, måndag 30/12
TV:  svttva logo
Stream:  svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:


Annons: