Speltips inför Washington Capitals – New York Rangers 29/3: Motreaktion

Simon Pålsson Publicerat: 27 mars 2018

New York Rangers har revansch att utkräva efter hemmaförlusten mot Washington Capitals tidigare i veckan. Frågan är om det inte väntar någon form av motreaktion i lagens andra möte på två dagar?

För andra gången på två dagar är det dags för möte mellan Washington Capitals och New York Rangers i NHL. Ett så kallat back-to-back-möte står med andra ord på schemat och som vanligt adderar detta en extra aspekt att förhålla sig till vad gäller speltips inför matchen.

Det är självklart att spelbolagen håller hemmalaget som ganska klara favoriter här. Dels har Washington Capitals haft en betydligt bättre säsong än sina motståndare, inte minst på sistone när formen faktiskt pekat ganska mycket uppåt och laget ser ut att förbereda sig bra inför slutspelet. Dessutom känns spelartruppen ett par snäpp giftigare och efter segern med 4-2 på bortaplan fins det även ett psykologiskt övertag att förhålla sig till.

New York Rangers å sin sida har dessvärre haft en relativt stökig säsong, både spel- och resultatmässigt. Det där riktiga flytet uteblir fortsatt och i skrivande stund är det högst tveksamt om det blir något slutspel. Då krävs en ordentlig uppryckning under sluttampen på grundserien här i vår. Med endast en seger på de fem senaste känns det inte som att det är helt på gång.

En mer återhållsam historia

Inte sällan när två lag spelar mot varandra så här tätt inpå blir matcherna av helt olika karaktär. Det första mötet var en mer öppen match och där Washington Capitals – trots bortaplan – hade ett tydligt kommando. Vad gäller kommandot tror vi att den fördelningen är precis likadan i match två här, men möjligen slår sig New York Rangers an med en mer defensiv inriktad ishockey för att försöka täppa till.

Det lär leda till en något mer målmässigt återhållsam match och en liten motreaktion på sexmålsmatchen senast.

Philipp Grubauer är tveksam till spel för hemmalaget, men Capitals har som bekant bra täckning mellan stolparna. Betydligt värre är skadeläget för New York Rangers, som har Steven Kampfer, Kevin Shattenkirk och Tony DeAngelo på skadelistan. Henrik Lundqvist dras med ryggproblem och kan vilas, men bör vara fit for fight.

Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet. Vi får då pengarna tillbaka vid exakt sex mål under matchens ordinarie 60 minuter.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, torsdag 29/3
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: