Speltips, Karlskrona – Linköping 15/10: Ett spel på målmarknaden

Simon Pålsson Publicerat: 15 oktober 2015

Karlskrona HK är allt annat än formstarka för tillfället och nu är frågan om man orkar sätta emot när Linköping kommer på besök. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips.

Det blir inte sällan åka av när Karlskrona spelar hockey den här säsongen. Dessvärre för deras del har matcherna präglats av ett slarvigt, lätt ihåligt defensivt spel och därigenom en hel del insläppta mål.

För en neutral åskådare har det ofta varit en fröjd att följa matcherna, inte minst med tanke på att det varit stor målgaranti. Formmässigt ser det dock inte särskilt bra ut för hemmalaget, som kommer till matchen mot Linköping med en illavarslande trend i bagaget. Sju förluster på de åtta senaste matcherna är allt annat än imponerande.

18 insläppta mål på de fyra senaste matcherna är inte heller ett facit de är särskilt nöjda med, men med 14 gjorda mål framåt på de senaste fem matcherna har laget bevisat att det finns potential. Nu är frågan om det går att täta till det bakåt?

En öppen matchbild väntas

Med tanke på att åtta SHL-omgångar nu spelats och Karlskrona rakt igenom varit ena halvan av klart öppna matcher, med mycket målchanser och omställningsspel, känns det osannolikt att någonting annat väntar den här gången.

På andra sidan står dessutom Linköping, ett lag som blandar och ger med sina resultat, men som har imponerat stort med sin offensiv så här långt. När det vill sig väl är de närmast ostoppbara, något som både Malmö Redhawks och MODO fått erfara så här långt. Båda släppte nämligen in 7 mål vardera i sina möten med Linköping.

Petter Hansson är inte tillgänglig för spel för Linköping. Garrett Roe, som är tillbaka i träning, rapporteras vara spelklar igen. Vilmos Gallo är med som extraforward. Karlskrona HK ser ut att kunna mönstra sitt bästa lag.

Vår känsla är att det här har alla förutsättningar att bli ett målkalas och vi blir inte förvånade om Karlskrona HK får plötsligt islossning. Därför spelar vi över 5 mål i matchen till fina 1,91 gånger pengarna hos Unibet. Där ligger Unibet klart över sina konkurrenter.

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål i matchen (pengarna tillbaka vid 5 mål)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, torsdag 15/10
TV:   cmorelive logo(TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Karlskrona  4,20 williamhill logo
Oavgjort  4,90 comeon logo
Linköping  1,80 ladbrokes logo
Över 4,5 mål  1,62 bwin logo
Under 4,5 mål  2,30 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: