Speltips Malmö Redhawks – Leksands IF 22/11: Dålig form på båda gängen

Oskar Jörnevik Publicerat: 22 november 2022

Någon av Malmö och Leksand kommer bryta en förlusttrend. Matchen kommer att spelas tisdagen den 22 november med pucksläpp klockan 19.00.

Malmö Redhawks - Leksands IF

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nu är det upp till bevis för Malmö. Fyra raka förluster och laget sjunker som en sten i tabellen, ingenting ser just ut för skåningarna för tillfället. Hemma i Malmö har man varit bedrövliga denna säsong och har för tillfället sju raka förluster, och har bara vunnit en gång på tio försök hemma i Malmö. Varken offensiven eller defensiven har varit tillräckligt bra och det krävs en upptrappning om det inte ska bli så illa som kval redan denna säsong.

Leksand har gjort en fullt godkänt säsong så här långt, men har på senare tid varit ganska risiga. Tre förluster på sina fem senaste matcher är facit för dalmasarna. Det är framförallt på hemmaplan man är som bäst, det är endast Örebro som är bättre på hemmais än vad Leksand är. På bortaplan är Leksand inte alls varit bra och har bara vunnit en match på sju försök och endast mäktat med 19 kassar. Leksand har dock ett bra lag på pappret och kommer ta sig till slutspel som det ser ut nu.

Leksand har haft det enkelt mot Malmö på senare tid och har faktiskt vunnit sju av de åtta senaste matcherna mot skåningarna. Det har dock varit väldigt tighta matcher och många av matcherna har slutat med uddamålsseger. Förra matchen slutade det 4-1 till Leksand men då var det Malmö var bättre spelmässigt och vann till exempel skotten med 40-32.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Finns kvalite i båda lagen

Malmö har inte det bästa laget på pappret i SHL men kanske inte det sämsta heller. Brödraparen Westherholm och Sylvegård har varit bra, men behöver ha hjälp av herrar som Lauridsen X2, Carl Söderberg och Lance Bouma. Det finns potential för detta lag, absolut men det gäller att ta jobbet. Malmö ska vara ett jobbigt lag att möta och det har de inte varit under säsongen.

Leksand har en mycket skicklig offensiv, och fick i förra veckan klart med Emil Heinemann. Oskar Lang leder interna på fina 14 poäng på 17 matcher. Efter honom kryllar det av importer och det med klass. Hrivik, Carter, Quenneville, Kloos och Ruohomaa håller hög SHL-klass. Olle Alsing, Anton Lindholm och Matt Caito är backar som gör skillnad i såväl offensiven som defensiven.

Detta är ett viktigt möte för båda lagen, båda lagen kommer in till denna fight med mycket dålig form. Båda lagen har haft stora problem i offensiven under hela säsongen egentligen. Båda lagen är också bra i grunden när det kommer till defensiven, med den ekvationen kommer det bli en målsnål match. Malmö kommer definitivt försöka stänga ner Leksands importer och då är mycket vunnet, samtidigt har Leksand bra målvakter och Malmö krampaktig offensiv (för tillfället). Under 5.5 mål är ett mycket bra spel här.

  Upp till 1250 kr i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1,85
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag den 22 november 2022
TV:  []
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: