Speltips, New Jersey – Chicago 7/11: Håller de nere siffrorna igen?

Emil Jakobsson Publicerat: 6 november 2015

Fredagshockey! New Jersey Devils tar i natt emot Chicago Blackhawks och vi har hitta ett bra målspel.

Tidigare under veckan valde vi att tipsa om spelet Chicago vinner hemma mot St. Louis och byggde spelet mycket på det faktum att Chicago är starka hemma och att Blues var mitt i en back-to-back. Chicago hade en tremålsledning men föll ihop och förlorade med 5-6 efter förlängning och vårt spel missade. Borde inte hända, en tremålsledning som slutar med en förlust är för dåligt.

Förlusten betyder att Chicago nu förlorat tre av deras fyra senaste matcher och det börjar höjas frågetecken runt formen. På bortaplan har de dessutom varit usla den här säsongen och har fyra raka förluster. Nu natten mot lördag gästar de dessutom svårspelade och täta New Jersey Devils som kommer göra livet svårt för dem.

New Jersey förlorade med 2-1 borta mot New York Islanders nu senast men hade innan det sex segrar på de sju senaste matcherna så formen är det inga problem med. Deras absolut styrka är en sold defensiv och ett lag som jobbar som en enhet men även målvakten Cory Schneider som håller väldigt hög klass.

Fyra av fem bortamatcher under linan

Det brukar bli täta och målsnåla matcher när Devils spelar. Hela nio av deras tolv matcher den här säsongen har haft mellan 3-5 mål. Ser vi bara till hemmamatcherna har fyra gått under 4,5 mål, två slutade på 5 mål efter förlängning och ingen har gått över 5,5.
Chicago förlorade visserligen med 5-6 nu senast men ser vi över hela säsongen är även de täta. De har åtta matcher under 4,5, två på prick 5 mål och tre över 5,5 mål. Känslan är även att efter deras kollaps nu senast kommer de spela smartare och med större marginaler vilket öppnar för underspelet. De spelar även rent generellt tätare och försiktigare på bortaplan där fyra av fem matcher den här säsongen gått under linan.

Förra säsongens möten mellan lagen slutade 3-1 samt 2-3 efter straffar och vi tror på ännu en målsnål match här. Vi kommer spela Under 5,0 mål under ordinarie matchtid vilket betyder att vi får pengarna tillbaka om det blir prick fem mål och mål under eventuell förläning eller straffar räknas inte mot vårt spel.

Speltips:

Speltips: Under 5,0 mål (ordinarie speltid, pengarna tillbaka vid prick fem)
Odds: 1,74 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: Kl 01:00, natten mot lördag 7/11
TV:  Viasat Xtra NHL 2  (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

Statistik, jämför lagen:

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
New Jersey 3,2 nordicbet logo
Oavgjort 4,0 ladbrokes logo
Chicago 2,25 williamhill logo
Över 5,0 mål 2,2 bwin logo
Under 5,0 mål 1,74 unibet logo

Oddsens motsvarighet i procent: