Speltips New Jersey Devils – Carolina Hurricanes 10/5: Fördel hemmalaget

Martin Efvergren Publicerat: 9 maj 2023

New Jersey Devils ligger under med 2-1 i matchserien mot Carolina Hurricanes i Stanley Cup-slutspelets andra runda. Den fjärde matchen spelas natten till onsdag den 10 maj 2023 med nedsläpp kl 01:00 svensk tid.

New Jersey Devils – Carolina Hurricanes

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New Jersey Devils kommer från en tuff matchserie mot lokalrivalerna New York Rangers i den första rundan av Stanley Cup-slutspelets Eastern Conference. Man föll då i de två inledande matcherna på hemmais, men kunde sedan resa sig och vinna serien i den sjunde avgörande matchen.

Precis som mot Rangers så inledde man den här andra rundan mot Carolina Hurricanes med två raka förluster. De sistnämnda tog, på hemmais, två klara segrar med 5-1 följt av 6-1.

När serien vände till New Jerseys hemmafördel i söndags kunde man så studsa tillbaka och vinna med 8-4. Jack Hughes blev matchvinnare med då han stod för 2+2 i ett Devils som höjde sig markant jämfört med de två inledande matcherna.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hemmafördelen avgörande

Carolina Hurricanes och New Jersey Devils är två jämnstarka lag och har så varit genom hela säsongen. Carolina tog en poäng mer än New Jersey i grundserien där lagen slutade två respektive trea i Eastern Conference. Ser vi till inbördes möten under grundserien så vann lagen två matcher var.

Efter de två inledande mötena i den här matchserien såg det möjligen ut att kunna bli en enkel resa för Carolina Hurricanes, men New Jersey Devils studsade tillbaka med besked i söndags. Carolina-coachen Rod BrindAmour var rejält kritisk mot sitt lag efter matchen då han menade att han aldrig hade sett dem uppträda så illa.

Nu väntar så en ny match i Prudential Center natten till onsdag svensk tid. Hos spelbolagen är det hemmalaget New Jersey som gäller favoriter och jag finner också anledning att tro att de har goda möjligheter att utjämna matchserien.

New Jersey Devils hittade ingen väg in i de två första matcherna, men när de är med från start och kan ta ledningen är de starka. Då kommer också deras snabba omställningsspel mer till sin rätt. På hemmais har de ett massivt publikstöd som jag tror kommer bidra till att man kan ta initiativet även i den här matchen. Mitt spel blir en rak etta, att New Jersey Devils vinner under ordinarie tid till 2.14 gånger pengarna hos Coolbet.

  Rygga spelet hos Coolbet – Hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: New Jersey Devils vinner
Odds: 2.14
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00, onsdag 10 maj
TV: 
Stream:  viaplay logo