Speltips Toronto Maple Leafs – New Jersey Devils 18/11: Bra form

Oskar Jörnevik Publicerat: 17 november 2022

Toronto som är ett svårslaget hemmalag möter ett Devils som har tio raka segrar. Matchen spelas den 18 november 2022 med pucksläpp klockan 01.00

Toronto Maple Leafs - New Jersey Devils

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Toronto är ett lag att räkna med oavsett säsong nu förtiden. På sina 17 spelade matcher denna säsong har man vunnit nio av dessa. Hemma i Toronto är man vassa och vunnit sex av sina nio spelade. Sex raka slutspel för Maple Leafs är bra siffror men man har hittills inte lyckats vidare i slutspelet, i år har man ett bra lag på pappret och kan verkligen gå långt om det klickar.

Sedan finalen år 2011-2012 har Devils endast lyckats att sig till slutspel en gång på de elva senaste säsongerna. Förra året gjorde man en av sina bättre säsonger på länge och var nära ett slutspel. Årets säsong har man startat på ett mycket fint sätt och är nu inne i en magisk svit med tio raka segrar och toppar sin divison med det

Båda lagens form är god, men tittar vi lite på hur lagen har spelat mot varandra så är det Toronto som har ett övertag, och det ett stort sådant. Toronto har nio raka segrar mot New Jersey Devils. På pappret är det Toronto som har ett litet övertag, men räkna med att Devils vill ta sin tolfte raka seger.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Starka offensiver

Toronto har ett par pjäser borta här, framförallt backar som Muzzin och Dahlström, samt sin målvakt Ilya Samsonov. Toronto har fyra riktigt starka forward i John Tavares, William Nylander, Mitchell Marner och Austin Matthews. Backsidan är inte den starkaste sidan för Maple Leafs, där Morgan Reilly får ta ett mycket stort ansvar.

Devils har två målvakter på skadelistan, men där finns det bra backup. Ondrej Palat är även han skadad och kommer bli en viktig pjäs när han kommer tillbaka. Jesper Bratt har gjort en mycket stark start och står noterat för 6+15 på sina 17 spelade matcher. Jack Hughes och Nico Hischier är också två mycket viktiga spelare för Devils. Defensivt får Dougie Hamilton ta ett stort ansvar men för stor draghjälp av skickliga herrar som Ryan Graves och John Marino.

Detta är en match mellan två bra lag, samt två lag med god form. Toronto har haft väldigt enkelt mot Devils på senare tid och får anses som favoriter här trots att Devils har tio raka segrar. Toronto är svårslagna hemma i Scotiabank Arena och får tipset här, mycket tack vare deras enormt fina offensiv. Strax över dubbla degen på Toronto är ett bra spel.

  100% – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Toronto vinner
Odds: 2,05
Bolag: NordicBet
Spelstopp: 01:00, fredag 18 november 2022
TV:  []
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: