Speltips Västerås – Tingsryd 23/11: Mitten mot botten

Oskar Jörnevik Publicerat: 23 november 2022

Västerås har tio raka segrar mot Tingsryd, om det blir elva raka för vi se helt enkelt. Matchen spelas onsdagen den 23 november 2023 med nedsläpp klockan 19.00.

Västerås - Tingsryd

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Västerås är ett mycket stabilt lag i hockeyallsvenskan, men har lite svårt att ta det där extra steget mot SHL. Planen är dock att nå SHL inom ett par år och ingenting är omöjligt såklart. Västerås ligger sjua för tillfället och har blandat och gett för mycket för att anses vara godkänt. Torskade senast mot Modo med klara 6-1 på hemmaplan men hade innan det två raka segrar mot Västervik och BIK Karlskoga. Nej, Västerås måste bli ett mer jämt lag för att utmana på riktigt. Topp sex i år är inte alls omöjligt.

Tingsryd har en mycket tung säsong så här långt. Ingenting stämmer i klubben och för tillfället ligger man sist i tabellen och har fem raka nederlag och en skadelista som är lika lång som en unges önskelista. Tingsryd för minst mål i serien och har bara ett lag som släpper in fler, allting måste bli bättre om TAIF ska undvika negativt kvalspel. När Tingsryd har en full trupp så har man på pappret ett bra lag.

Västerås har tio raka segrar mot Tingsryd. Tingsryd har inte alls varit bra mot just Västerås, och resultaten har varit höga vissa matcher. Senaste matchen mellan lagen slutade med en 4-0 seger för Västerås, i en match som spelades i Småland.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Svaga i boxplay

Västerås har Blake Speers borta och Parkkonen har lämnat laget. Västerås har på pappret ett bra lag med herrar som Lukas Zetterberg, Mikael Frycklund, Trevor Cheek och Alexander Lunsjö. Defensivt finns det också fina namn i Oliver Bohm, Jimmie Jansson Lorén och Daniel Gunnarsson. Målvakten Johan Gustafsson är i sina bästa stunder ligans bästa målvakt.

Tingsryd har fortsatt ett par skador och Nils Thomasson har lämnat laget, det gör att Tingsryd har valt att låna in tre gubbar från hockeyettan. Finns dock lirare i laget som håller bra standard, det är interna ettan och tvåan i poängligan, Felix Olsson och Anton Gradin. Finns sparkapital i herrar som Ryan Gropp och Daniel Sylwander. Målvakterna i TAIF måste upp om det ska bli vinster, ingen av Rosengren eller Rydén ligger över 89%.

Nej, detta är en match som Västerås ska vinna. Tio raka segrar för Västerås mot Tingsryd säger inte allt men säger mycket. Lägg också till att det är många spelare borta i Tingsryd. Västerås är bra hemma, och ska vinna detta. Raka för den ”fega” men vi väljer istället att reka -1.5 Västerås. Ett mycket bra odds under onsdagskvällen!

  Upp till 1250 i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Västerås -1.5
Odds: 1,90
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag den 23 november 2022
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: