Speltips, Växjö – Djurgården 6/10: Vi testar lyckan till 5,60x

Spelbloggare Publicerat: 5 oktober 2015

CHL på schemat. Svenska mästarna Växjö Lakers letar fortfarande efter formen och ska försöka hitta tillbaka när ett Djurgården vars defensiv klickat perfekt på sistone besöker Vida Arena. Tillknäppt och – målsnålt?

Första matchen, i Hovet, vann Djurgården med 4-3 trots en massiv press från Växjö, framförallt i den tredje perioden. Stockholmarnas keeper Mantas Armalis storspelade; räddade hela 37 skott, skapade en stor trygghet och har därefter, i SHL, fortsatt visa vilka fantastiska kvalitéer han besitter.

Nu är pressen på de svenska mästarna, de måste vinna inför hemmapubliken – ett mål är att hämta in. 1,80-4,50-3,75 står 1×2-marknaden i, så en mycket bra chans anses de ändå ha att vända på siffrorna.

Bra målvaktsspel i DIF

Formen pekar inte bara uppåt för keepern, utan även hela DIF. Trots en inte helt prickfri prestation mot Malmö vann man med 3-0 och åter var det målvaktsspelet som stack ut mest medan man var effektiva framåt och dessförinnan avvärjdes Rögle undan med 2-1 på bortais. Då vaktade Mikael Tellquist kassen, så det är två målvakter i bra form som konkurrerar om förstaspaden.

Överdrivet mycket har DIF ändå inte skapat och här ska man bevaka sitt resultat – innan ett eventuellt förstamål av värden. Tror inte man vill bidra till att pusha upp tempot, utan snarare se till att försvara effektivt och vända spelet snabbt.

Växjö har inte inlett spelåret bra alls; sviker i SHL och defensiven strular. Bra perioder avverkar usla sådana under matcherna; man har svårt att hålla ihop det under 60 minuter plus eventuell övertid.

Blivit målrikt när dessa parter mött varandra den senaste tiden, men i två av de åtta senaste inbördesmatcherna har bara den ena sidan antecknats för mål i protokollet.

Tror att Djurgården kan klara av att hålla ihop det okej, men överdrivet frejdig har inte offensiven sett ut…

Har full respekt för båda sidornas offensiva kvalitéer, men här är möjligheterna goda för att en tillknäppt och målsnål batalj är att vänta. Spelbolagens samlade värdering över sannolikheten att båda sidorna INTE ska näta är på 20% – då sticker Unibet ut hakan rejält och erbjuder 5,60 x polletterna för spelet och då skickar vi in en pollett.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör INTE mål
Odds: 5,60 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 6/10
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo

Statistik, jämför lagen:

 

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Växjö 1,80 expekt logo
Oavgjort 4,50 betway logo
Djurgården 3,75 bwin logo
Över 4,5 mål 1,75 betsson logo
Under 4,5 mål 2,25 unibet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: