Speltips, Växjö Lakers – Rögle 26/1: Här blir det att åka av…

Spelbloggare Publicerat: 25 januari 2017

Mer eller mindre allt talar för Växjö Lakers när de tar emot tabelljumbon Rögle under torsdagen, vilket även oddssättarna menar. Men finns det ändå värde att tälja? Vi menar – ja.

Toppen mot botten.

På andraplatsen i SHL hittar vi suveräna Växjö Lakers, som flexat musklerna enormt på sistone; hela tio raka seriematcher är vunna och det är från den 20:e december till nu. Det är uppenbart – smålänningarna blir att räkna med i slutspelet, en av de hetaste kandidaterna till att vinna hela kalaset.

Helt annorlunda är det för Rögle, som varit nere i botten och tampats hela säsongen. Som situationen ser ut är de mer eller mindre redan klara grundspelsjumbos efter att ha inkasserat så lite som 28 pinnar på 36 matcher. Upp till ovanför strecket, hela 12 pinnar. Nja, det ser mörkt ut.

Kalasvärde uppdukat

Som nämnt; mer eller mindre allt talar för Växjö Lakers denna afton. Inte ska väl de falla ihop mot SHL:s i särklass sämsta och formsvagaste lag?

Det har alltså blivit hela tio raka vinster för Växjö och formen ser bara ut att bli bättre och bättre för varje vecka som går. De fem senaste fajterna har alla vunnits med minst tre baljors marginal och då har ändå bland andra Brynäs och Frölunda stått som motståndare under den perioden.

Verkar med andra ord så att mycket krävs för att stoppa Växjö just nu…

Och att det då skulle vara Rögle som sätter stopp för deras supersvit? Inte en chans. Jumbon är i en mardröm för tillfället; förlorat hela nio matcher efter varandra och nu senast föll man med 1-3 hemma mot Djurgården. Hård käftsmäll.

Sedan har ju Rögle en del skadebekymmer sedan en tid tillbaka. Underlättar inte när saker ska försöka vändas på.

Växjö -1 mål (3-vägshandikapp) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – liras till finfina 1,90 x insatsen hos Betway, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos! Värde minst 15 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Växjö Lakers -1 mål (3-vägshandikapp)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kronor bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 26/1
TV:  cmorelivetva logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: