Speltips Green Bay Packers – Cleveland Browns 25/12: Hemmastarka

Axel Sjödin Publicerat: 25 december 2021

Juldagen bjuder på lite NFL där slutspelsklara Green Bay Packers tar emot Cleveland Browns på kvällen.

Green Bay Packers - Cleveland Browns

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Green Bay Packers är efter 14 spelade omgångar i NFL det enda slutspelsklara laget då de rätt klart toppar sin division NFC North. De är också det lag med högst poäng totalt i hela serien med sina elva vinster och tre förluster.

Slutspel är dock bara första steget för huvudtränare Matt LeFleurs manskap. Siktet är utan tvekan inställt på Super Bowl som de har varit så nära att nå nu under de två föregående säsongerna. Två gånger om har de förlorat NFC Championship, senast i vad som blev en jämn match mot Tampa Bay Buccaneers.

Det råder dock konsensus om att detta är den bästa upplagan av Green Bay Packers på mycket länge, ledda av quarterbacken Aaron Rodgers. Hos spelbolagen så är de en av de klara favoriterna till att vinna Super Bowl och hittills så har de levt upp till förväntningarna minst sagt.

Inför mötet mot Cleveland Browns så har de vunnit sina tre senaste matcher och är fortfarande obesegrade hemma på Lambeau Field för säsongen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Browns har drabbats hårt av COVID-19

Gästerna har haft en säsong som har varit både upp och ned men deras senaste förlust mot Las Vegas Raiders gjorde att deras slutspelshopp tog sig en törn. De står nu på sju vinster och sju förluster inför det väldigt tuffa bortamötet mot Packers och är pressade att vinna sista matchen ifall det går som förväntat här.

De har dock haft en hel del motgångar med COVID-19, precis som många andra lag. Men det har slagit hårt mot Cleveland Browns som både saknade sin huvudtränare Kevin Stefanski samt sin quarterback Baker Mayfield under förra matchen. Dessutom saknade de även sin reservquarterback Case Keenum så de fick slänga in den nyligen värvade Nick Mullens i hetluften direkt.

Det är oklart huruvida den viktiga trion är tillbaka inför mötet mot Packers, rapporter säger att de är på bättringsvägen men det är fortfarande osäkert om de hinner bli spelklara i tid.

Allt pekar egentligen på att Packers borde ta detta, men oddsen för det raka hemmaspelet är inte särskilt spännande för runt 1.30 i odds. Drar vi in ett handikappspel på -7,5 så blir det dock mer intressant för 1.92 hos Expekt. Spelet har nämligen suttit i samtliga sex hemmamatcher såhär långt, ofta med marginal. Mot ett potentiellt pandemiförsvagat Browns så finns det goda möjligheter att det gör det även här.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Green Bay Packers -7,5 handikapp
Odds: 1.92
Bolag: Expekt
Spelstopp: 22:30
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: