Minipodcast med Jonas Dahlquist: Allsvenska tankar

Spelbloggare Publicerat: 16 september 2017

Vår minipodcast med allt om helgens allsvenska matcher tillsammans med Jonas Dahlquist är tillbaka och där analyseras bland annat tillställningen mellan Malmö FF och Hammarby IF. 

Allsvenska tankar med Jonas Dahlquist är en minipodcast som vanligtvis kommer vara under 10 minuter lång där vår expert Dahlquist ger er sina tankar inför helgens Allsvenska matcher. Podcasten kommer släppas på samma plattform som vår ordinarie podcast Uppsnack med Jonas & Sladjan så ni får med båda avsnitten på samma ställe.

Podcasten görs tillsammans med Expekt som ger våra lyssnare en unik bonus värd hela 2 000 kr via denna länk.

Börja prenumerera på podcasten, här hittar ni den:

iTunes
Acast
RSS för andra podcast-appar

Lyssna på avsnittet här:

 

Så fungerar RSS för er som inte använder iTunes eller Acast:
1. Beroende på vilken podcast-app ni använder. Klicka antingen på länken och lägg till eller högerklicka/håll in med fingret på länken och välj kopiera länk:
http://feeds.feedburner.com/UppsnackMedJonasSladjan

2. Gå till er podcast-app och välj lägg till ny podcast. Klistra sedan in länken här ovanför och klicka lägg till/spara. Sedan är det klart att lyssna.

Vår partner Expekt ger våra lyssnare unik bonus värd 2 000 kr

Vi på Spelbloggare.se är väldigt stolta och glada över att göra den här podcasten tillsammans med Expekt som storsatsar just nu. Nya kunder hos Expekt får just nu 500 kronor i bonus men de ger våra lyssnare en unik bonus på saftiga 2 000 kronor. Alltså hela fyra gånger mer än standardbonusen. Ett erbjudande för bra för att missa. Så efter ni lagt till podden passa på att hämta denna bonus redan idag via denna länk.
Expekt unik bonus


Har ni frågor eller problem?

Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er mer än gärna.