Tjuvlyssna: Uppsnack med Jonas & Sladjan – En ny podcast för er som älskar fotboll och betting

Emil Jakobsson Publicerat: 1 mars 2017

Stora nyheter!

Spelbloggares experter Jonas Dahlquist och Sladjan Osmanagic släpper en ny podcast för alla som älskar fotboll och betting. Podcasten har premiär 2 mars, men redan nu kan ni tjuvlyssna på en teaser inför den stora premiären!

Podcasten Uppsnack med Jonas & Sladjan kommer snacka upp och ge er allt inför kommande stormatcher. Det kommer ett avsnitt varje torsdag inför helgens matcher samt varje måndag om det är Champions League den veckan.

Ni kommer hitta podcasten på alla ställen man hittar podcasts som till exempel iTunes, Acast, RSS samt direkt här på Spelbloggare.se. Podcasten görs i samarbete med hårdsatsande Expekt.

Börja prenumerera på podcasten, här hittar ni den:

Acast
iTunes
RSS för andra podcast-appar
Soundcloud

Så fungerar RSS för er som inte använder iTunes eller Acast:
1. Beroende på vilken podcast-app ni använder. Klicka antingen på länken och lägg till eller högerklicka/håll in med fingret på länken och välj kopiera länk:
http://www.spelbloggare.se/category/podcast/feed

2. Gå till er podcast-app och välj lägg till ny podcast. Klistra sedan in länken här ovanför och klicka lägg till/spara. Sedan är det klart att lyssna.

Lyssna på teasern inför podcasten här:

Har ni frågor eller problem?

Kontakta oss på [email protected] så hjälper vi er mer än gärna.

Vår partner Expekt ger våra lyssnare unik bonus värd 2 000 kr

Vi på Spelbloggare.se är väldigt stolta och glada över att göra den här podcasten tillsammans med Expekt som storsatsar just nu. Nya kunder hos Expekt får just nu 500 kronor i bonus men de ger våra lyssnare en unik bonus på saftiga 2 000 kronor. Alltså hela fyra gånger mer än standardbonusen. Ett erbjudande för bra för att missa. Så efter ni lagt till podden passa på att hämta denna bonus redan idag via denna länk.
Expekt unik bonus