Rick and Morty MEGAWAYS: Free spins, recension, information & bonus

Spelbloggare Publicerat: 1 april 2020

Rick and Morty MEGAWAYS: Bonus, free spins, recension & information

 

RTP (Return To Player): 96,55 %
Antal hjul: 6
Antal rader: 7
Antal vinstlinjer: 117 649
Maxvinst: 50 000 mynt eller 250 000 euro
Jackpott: Nej
Bonusspel: Ja
Tillverkare: Blueprint Gaming
Speltips: Unibet (500% – 500 kr bonus)

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Rick and Morty Megaways bonus – Spela här:

Rick and Morty MEGAWAYS slot info

Rick and Morty är en spelautomat framtagen av Blueprint Gaming, en av marknadens bästa spelutvecklare som finns representerade hos merparten av casinobolagen på den svenska spelmarknaden i dag.

Om du någon gång kollat på det klassiska tv-programmet med Rick och Morty vet du förmodligen precis vad det handlar om. I denna slot har man försökt hårt att efterlikna tv-programmet så mycket det går, och det gör att den som redan har en relation till Rick and Morty kommer att ha en extra rolig stund i denna slot.

Dessutom är Rick and Morty MEGAWAYS slot en spelautomat med fina 96,55 % i återbetalningsprocent. Det gör att du som satsar insatser på att snurra hjulen också har en god chans att kunna vinna pengar – om du har turen på din sida. Maxvinsten är limiterad till 50 000 gånger insatsen upp till 250 000 euro. Med andra ord finns det all anledning att drömma.

Bonusspelet i Rick and Morty MEGAWAYS – free spins

Rick and Morty MEGAWAYS har ett bonusspel i form av ett bonushjul som verkligen gör denna slot värd att spela. Om du älskar slots online har du förmodligen provat många olika varianter, men det här är någonting som sticker ut lite extra.

När du snurrar fram minst fyra scattersymboler kommer du att komma till den så kallade funktionsväljaren. Det är ett skede av spelet där du själv kan vara interaktiv och välja vilken väg du vill gå. Du får totalt fyra olika alternativ, där ett av alternativen är free spins i Rick and Morty MEGAWAYS.

Pickle Rick Free Spins, Federation Wildsnurr, Vindicators Free Spins och Hemliga Free Spins är alternativen du har. Det som däremot förenar dessa är att det på olika sätt är gratissnurr som gör att du kan snurra hjulen utan kostnad.

Pickle Rick Free spins: Du behöver minst tre scattersymboler för att få ytterligare gratissnurr, så kallade extrasnurr. Annars aktiveras en vinstmultiplikator som i praktiken ökar multiplikationen med en gång för varje runda. Om du har turen på din sida och lyckas hålla hjulen snurrandes blir det snart en stor vinst som multipliceras fram.

Federation Wildsnurr: Här ska du klona symbolerna för att skapa nya wildsymboler, som i sin tur ersätter alla andra symboler. Om hela hjulet blir WILD kan du räkna hem en stor vinst. Här gäller också tre scattersymboler för att få extrasnurr.

Vindicators Free Spins: Alla synliga specialsymboler på hjulen kommer att samla ett kontant belopp som du sedan kan räkna hem. Du behöver samla alla vindicators för att vinna stora pengar. Tre scattersymboler ger nya gratissnurr.

Hemliga Free Spins: Du får free spins i ett okänt antal och har du turen på din sida kommer du att kunna räkna hem stora vinster utan att ens behöva riskera några insatser.