Dagens Dubbel | Rekar & odds | OS-fotboll: Onsdag 28 juli

Axel Sjödin Publicerat: 28 juli 2021

Till onsdagens dubbel hämtar vi matcher från herrarnas OS-fotboll och bakar ihop två spel till en dubbel.

Dagens Dubbel från Lucky Sports

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är avancemang till slutspel som står på spel då herrarna spelar den sista och avgörande omgången av gruppspelet under onsdagen. Det har varit flera skrällar och det är allmänt klurigt att spela på då det verkligen inte är självklart vilka lag som är bra och inte men tanke på att många européer tackar nej till OS.

Vi har i alla fall analyserat trupperna och spelet och efter ett par omgångar går det trots allt att se tydliga mönster i hur lagen presterar. Till dagens dubbel ska vi kika närmare på Spanien mot Argentina och Frankrike mot Japan framförallt där det finns flera intressanta spel på matcherna.

Oddset på dagens dubbel från Lucky Sports landar på 4.56 gånger insatsen totalt!

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Spanien håller nollan (2.40)

Spanien är det enda laget i turneringen som ännu inte släppt in mål efter två omgångar. De har själva inte varit särskilt effektiva framåt, men deras evinnerliga sidledspassande har stora defensiva fördelar.

Precis som A-landslaget spelar Spanien med väldigt högt bollinnehav och hög press vilket tvingar motståndarlaget att ligga lägre och gör det svårt att kontra. Hittills har målvakten Unai Simón inte alls haft mycket att göra och det kan mycket väl hålla i sig även mot Argentina.

Sydamerikanerna har i sin tur haft problem med målskyttet, de gick mållösa ur sin premiärförlust mot Australien och i den uppföljande matchen mot Egypten hade de ett skott på mål, vilket turligt nog gick in.

Med tanke på att Argentina lagt ett mål på två matcher mot klart svagare motstånd så kommer de att få det väldigt svårt att få hål på ett defensivt skickligt Spanien som inte gillar att dela med sig av bollen. För 2.40 spelas alltså att Argentina gör under 0,5 mål hos Lucky Sports.

Bet 2: Japan över 1,5 mål (1.90)

Ett lag som hittills presterat över förväntningarna är hemmanationen Japan som toppar sin grupp inför den sista omgången. De har förvisso en ganska lätt grupp och kan få problem i slutspelet, men Frankrike har visat sig vara ett väldigt överkomligt motstånd den här turneringen.

Medan Japan har spelat förhållandevis bra och har skapat mycket framåt utan att släppa in bakåt så har Frankrike under tiden spelat Hawaiifotboll i sina matcher. Fransmännen – som är landets tredjesortering av unga talanger – har släppt in flest mål hittills i OS efter att först ha åkt på en stjärnsmäll mot Mexiko med 1-4 och sedan haft en kaotisk andra halvlek mot Sydafrika där det blev sju mål och matchen tillslut slutade 4-3 till Frankrike.

De har alltså släppt in sju mål hittills under loppet av två matcher, och då hade de ändå en avvaktande och mållös första halvlek mot Sydafrika. Japan har inte direkt öst in mål, men de har varit vassa nog för att skapa chanser och utnyttja dem i båda sina vinster hittills.

Tränare Sylvain Ripoll har redan gjort förändringar i backlinjen inför mötet med Sydafrika och har spelat ut de defensiva kort han haft för att försöka förändra saker och ting utan vidare effekt. Japan ska nog kunna få in två bollar mot Frankrike och för oddsen 1.90 hos Lucky Sports känns det som ett bra spel.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Spanien håller nollan & Japan över 1,5 mål
Odds: 4.56
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 13:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+