Speltips Argentina – Brasilien 30/7: Sista chansen

Axel Sjödin Publicerat: 29 juli 2021

De eviga rivalerna Argentina och Brasilien drabbar samman i botten av grupp A i herrarnas OS-handboll.

Argentina - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det är verkligen ingen lätt uppgift som de båda sydamerikanska lagen har ställts inför då de hamnat i en grupp med fyra europeiska stornationer och ska försöka ta sig vidare till slutspel. Hittills har båda lagen förlorat sina tre första matcher och när de nu ställs mot varandra är det en sista chans på avancemang som står på spel.

Inget av lagen har alltså råd att förlora här och för förloraren är turneringen så gott som över. Brasilien öppnade turneringen på ett spännande vis och hade Norge i brygga i sin första halvlek av turneringen, men kunde inte stå emot norrmännen som skärpte sig i andra.

Mot Frankrike så såg de ut som det bättre laget under långa stunder då de långsamt arbetade sig in i matchen gång på gång efter att fransmännen dragit ifrån. Men återkommande så blev de straffade på snabba och effektiva kontringar av fransmännen som inte alls behövde kämpa lika mycket för att göra mål som brassarna.

Framåt är de inte dåliga med en vass Leonardo Dutra, men alldeles för lätta straffa defensivt och mycket riktigt är det bara Japan som släppt in fler mål i turneringen då både Brasilien och Argentina sitter på 93 insläppta efter tre spelade matcher.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nästan identiska turneringar

Argentinas historia det här mästerskapet påminner väldigt mycket om sitt grannlands. De kunde inte riktigt hålla jämna steg med Frankrike eller Tyskland och hade en stark ledning mot Norge i början som norrmännen senare hämtade sig från.

De håller inte riktigt en bra europeisk nivå och ifall de vill ha någon som helst chans att avancera blir det nog mot deras sydamerikanska rivaler som de första poängen måste tas, men inte heller det kommer att bli lätt.

Argentina har trots allt inte sett lika bra ut som Brasilien gjort under turneringen. Brassarna har haft perioder de spelat riktigt bra och har sett vassa ut, men inte kunnat hålla i det. Jag tycker mig inte se samma högstanivå hos Argentina och tyvärr kan de mycket väl få lämna detta OS utan poäng om allt går som förväntat.

Med andra ord så spelar vi på den raka tvåan för 1.70 hos No Account Bet då Brasilien har sett bättre ut och har en högre högstanivå än vad Argentina har.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner
Odds: 1.70
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: