Speltips Brasilien – Elfenbenskusten 25/7: Slutspelsplats på spel

Axel Sjödin Publicerat: 24 juli 2021

Brasilien och Elfenbenskusten drabbar samman med förstaplatsen i gruppen på spel.

Brasilien - Elfenbenskusten

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De båda vinnarna av öppningsmatcherna i grupp D möter varandra i den andra omgången där ett lag har chansen att boka sin plats i slutspelet redan. De regerande olympiska mästarna Brasilien är stora favoriter även inför det andra mötet.

Första omgången bjöd på en repris av den senaste OS-finalen från 2016 mellan Brasilien och Tyskland och återigen var det brassarna som gick segrande ur bataljen. Det var så sent som i våras som Tyskland vann U21-EM hemma i Europa under tränare Stefan Kuntz, som även leder U23-laget i Tokyo.

Att städa undan turneringens potentiellt sett starkaste motståndare med 4-2 redan i öppningsmötet måste ha känts väldigt bra för brassarna. Tyskland var aldrig nära ens och ett tidigt flermålsunderläge toppades med en utvisning. Resultatet är ett kvitto på att Brasilien förmodligen är det starkaste laget här och favoriter till att försvara sin titel återigen.

Till skillnad från européer så tar sydamerikaner OS lite mer seriöst och skickar även bättre spelare generellt sett. Särskilt Brasilien spar inte på krutet, det är ingen slump att en spelare som Dani Alves som spelat på den absoluta toppnivån i Europa ställer upp här. Det är svårt att föreställa sig en spelare med motsvarande CV spela för t.ex. Tyskland.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elfenbenskusten har inte ett dumt lag

Även Elfenbenskusten vann sin öppningsmatch som sagt, men mot något mer överkomliga Saudiarabien. Matchen slutade 2-1 till ivorianerna efter att Milanspelaren Franck Kessie avgjorde matchen med en kanon som spikade slutresultatet i mitten av andra halvlek.

Det afrikanska laget är inte på Tysklands nivå, men har trots det ett rätt spännande lag kryddat med flera spelare från de europeiska toppligorna. Det är inte alls omöjligt att de snor åt sig en slutspelsplats i gruppen över Tyskland, men troligtvis kommer det att avgöras i den tredje och sista omgången då Brasilien med all förmodan kommer att vara för starka.

Brasilien är tunga favoriter inför mötet och det finns inte mycket spelvärde i ett rakt spel på sydamerikanerna här. Med tanke på att brassarna släppte in två mål i andra halvlek mot ett decimerat Tyskland kan det dock finnas värde i ett spel på att båda lagen gör mål här. Elfenbenskusten har inte en dålig offensiv och brassarna backar inte direkt hem och försvarar ledningar med kompakt försvarsspel. För 1.85 hos William Hill spelas därmed att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85
Bolag: William Hill
Spelstopp: 10:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: