Speltips Brasilien – Frankrike 26/7: Andra omgången

Axel Sjödin Publicerat: 25 juli 2021

Frankrike tar sig an Brasilien i den andra omgången av OS-handbollen i grupp A.

Brasilien - Frankrike

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fransmännen har länge varit en nation som dominerat världshandbollen sedan mitten av 90-talet. På senare år har den franska hegemonin brutits upp något dock och inför OS här tillhör de inte en av favoriterna till titeln trots att storstjärnan Nikola Karabatic återvänt till landslagstruppen för att hjälpa till att bära Frankrike till en pallplats i Tokyo.

Inledningsmatchen mot Argentina gick i alla fall planenligt och de vann med sex bollar i en match som slutade 33-27 i fransmännens favör. Det kan ha varit en bra fingervisning på hur matchen mot Brasilien kan komma att se ut då de båda sydamerikanska lagen i turneringen är förhållandevis jämnstarka.

Det gäller för fransmännen att plocka på sig full pott här mot sydamerikanerna för efter det väntar de europeiska stornationerna. Tyskland, Spanien och Norge är alla väldigt tuffa motståndare och särskilt de två sistnämnda är ett klart steg upp från Argentina och Brasilien.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien tog Norge på sängen

Brassarna fick nästan norrmännen att sätta morgonkaffet i halsen i premiären då de rivstartade mötet mot den stora gruppfavoriten. Vinicius Teixeira var glödhet framför målet medan norrmännen hade svårt att få in bollarna, istället var det ramträffar och en seg start från norrmännen.

I halvtid hade Brasilien en ledning med 13-12, men efter att Norge fått snacka ihop sig under halvtidsvilan så var det slut på det roliga för den sydamerikanska underdogen. Då tog Norge över och stod för fem raka mål och matchen slutade 27-24 i Norges favör tillslut som lyckades vända efter en tuff start där Brasilien var det bättre laget.

Ifall Brasilien kan ställa till det för Norge så kan de även ställa till det för Frankrike om de fortsätter att spela så som de gjorde i den första halvleken mot Norge. Jag tror inte det räcker till för att slå Frankrike som är det starkare laget och inlett med en vinst, men att spela på Brasilien med +6,5 asian hcp för 1.90 hos 888sport känns inte alls dumt med tanke på vad de visade upp i öppningsmötet.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien +6,5 asian
Odds: 1.90
Bolag: 888sport
Spelstopp: 02:00
TV:  Kanal 5
Stream:  Discovery+

Jämför odds: