Speltips Brasilien – Tyskland 22/7: Tungviktsmöte!

Martin Efvergren Publicerat: 18 juli 2021

Det blir repris på OS-finalen 2016 när Brasilien och Tyskland drabbar samman i lagens första match av herrarnas fotbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas på torsdagen den 22 juli med avspark kl 13.30.

Brasilien – Tyskland

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Tillsammans med Spanien tillhör Brasilien och Tyskland huvudfavoriterna till att vinna den här OS-turneringen. Brasilien är regerande mästare efter guldet på hemmaplan i Rio 2016 då man besegrade Tyskland efter straffar i finalen.

Den gången var det Neymar som bar laget och i årets trupp är en 38-årig Dani Alves den starkast lysande stjärnan. Därtill finns även spelare som Malcolm, Richarlison och Diego Carlos i den, på pappret, starka trupp som Brasilien kommer med.

Det tyska U23-landslag som Tyskland kommer med går inte av för hackor det heller. Tyskland vann guld i U21-EM för en månad sedan och Stefan Kuntz manskap är till OS förstärkt med 33-årige anfallaren Max Kruse.

Brasilien och Tyskland är klara favoriter i sin grupp som därutöver består av Elfenbenskusten och Saudiarabien. Endast ettan och tvåan i gruppen kvalificerar sig för slutspel.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Framåtlutat

Brasilien står som favoriter i den här premiärmatchen där en brasiliansk seger ger cirka dubbla insatsen tillbaka. Möjligen är det fördel Brasilien här men man kan ändå tycka att oddsen borde vara jämnare.

Båda lagen siktar långt i den här turneringen och allt annat än ett avancemang från gruppspelet vore ett stort misslyckande. De nästkommande matcherna mot Elfenbenskusten och Saudiarabien förväntas man vinna medan det här stormötet känns väldigt öppet på förhand.

Det är inte lätt att bedöma styrkeförhållande på de här U23-trupperna på förhand men det är en problematik som även spelbolagen måste hantera. Ovissheten till trots finns det en hel del intressanta spel att hitta på de här matcherna i herrarnas OS-turnering i fotboll.

Ett spel på Tyskland till cirka 3.65 gånger pengarna lockar men framförallt landar jag i att det här kommer att bli en öppen och fartfylld batalj.

Stefan Kuntz Tyskland är alltid framåtlutade och offensivt balanserade. Inte heller André Jardines Brasilien lär lägga sig på försvar. Jag tror på två spelsugna lag med mycket ungdomlig entusiasm och offensivlusta.

Med den offensiva individuella kvalitet som finns i båda lagen finner jag stor anledning att tro att båda lagen kommer att näta i den här matchen. Till 1.83 gånger pengarna hos CampoBet spelas därför att båda lagen gör mål.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Ja
Odds: 1.83
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:30, torsdag 22 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: