Speltips Danmark – Japan 24/7: Favoriten mot hemmanationen i OS-handbollen

Axel Sjödin Publicerat: 19 juli 2021

Storfavoriten Danmark möter hemmanationen Japan i herrarnas OS-handboll under lördagseftermiddagen.

Danmark - Japan

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Precis som för Sveriges del så får även våra rivaler i väst en mjukstart på turneringen där de är tunga favoriter att vinna. Trots att Japan har stöd från hemmapubliken så det nog inte många som tror att de kommer ha mycket att sätta emot världens bästa handbollsnation i nuläget.

Danmark har hamnat i grupp B – i samma grupp som Sverige – och de två skandinaviska länderna förväntas toppa gruppen. Även om Portugal och Egypten kan utmana så ska det väldigt mycket till för att Danmark skulle missa slutspelet med tanke på att både Bahrain och Japan är med i gruppen och det är bara de två sämsta i gruppen som missar vidare avancemang.

De regerande mästarna från OS i Rio de Janeiro för fem år sedan sitter på en rejält stjärnspäckad trupp fylld av spelare från de bästa klubbarna runt om i Europa. Många namn känns igen från finalen 2016 och laget har inte direkt fallit av sedan dess.

NYA KUNDER FÅR 100 KRONOR FREEBET Det svenskgrundade Mr Green är som alltid en stor spelare när det kommer till odds. För dig som ännu inte är kund får du nu chansen att få 100 kronor freebet som bonus, ifall spelet inte sitter får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Japan har lite krut i sig

Trots att Japan känns som ett växande lag som länge siktat mot att kunna prestera i OS i Tokyo så är Danmark inte direkt det motståndet man hade velat möta i premiären direkt.

Hemmanationen kan definitivt vara farliga framåt och under VM fick vi se riktigt bra spel bitvis i en totalt sett ojämn prestation från japanerna. Då kryssade de mot Kroatien och de spelade jämnt mot både Angola och Qatar vilket kanske säger en del om hur deras prestationer skiftar.

Även om de har hemmapublikens stöd får de nog vänta med att jubla ett tag då Danmark är för starka helt enkelt. I andra omgången möter de dessutom Sverige så förhoppningsvis dröjer de ytterligare innan de får jubla. Det behövs egentligen knappt motiveras då det finns en sådan klasskillnad, men Danmark ska vinna detta med marginal och till 1.65 spelas att Danmark vinner med -6,5 hcp hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Danmark -6,5 hcp
Odds: 1.65
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 14:30
TV:  Kanal 5
Stream:  Discovery+

Jämför odds: