Speltips Egypten – Argentina 25/7: Målspel

Axel Sjödin Publicerat: 24 juli 2021

Argentina kommer att försöka hämta sig mot Egypten efter en misslyckad premiär på mästerskapet.

Egypten - Argentina

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

De sydamerikanska mästarna räknades på förhand till en av favoriterna till att vara med och slåss om en plats på podiet, men premiären gick inte riktigt som de tänkte då de förlorade mot Australien utan att det var riktigt nära ens.

Matchen präglades tyvärr av Francisco Ortegas röda kort efter att under loppet av ett par minuter ha dragit på sig två gula kort i slutet av första halvlek. Vid det laget hade dock Australien redan tagit ledningen och det blev inte lättare för argentinarna att luckra upp det australiensiska försvaret med en man mindre under andra halvlek.

Matchen slutade tillslut 0-2 och man är nu pressade att vinna mot Egypten då Spanien väntar i den sista gruppspelsmatchen. Det finns inte mycket utrymme för misstag i mästerskapsfotboll och Argentina har redan förbrukat sina livlinor här. Precis som förr i EM så består herrsidan av OS av fyra grupper där bara de två bästa i varje grupp går vidare, så en förlust här hade varit spiken i kistan.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Egypten lär vara nöjda med lika

Matchen mellan Argentina och Australien var inte den enda överraskningen i grupp C då Egypten även lyckades få med sig en pinne mot gruppfavoriten Spanien i öppningsmatchen.

Trots ett lågt bollinnehav – som alltid mot spanska landslag – lyckades Egypten hålla undan hela matchen som slutade mållös. En poäng mot gruppens svåraste motståndare får de vara nöjda med och nu möter de ett Argentina som har all press på sina axlar.

Argentina som hade svårt att komma igenom Australiens backlinje kan mycket väl få samma problem här mot ett Egypten som lär vara nöjda med ett kryss. Egypten motade som sagt bort ett Spanien som hade flera spelare som nyss spelade EM-semifinal med i truppen och Argentina är inte ett lika läskigt motstånd.

Sydamerikanerna håller dock mycket högre klass än Egypten och det är svårt att spela mot ett Argentina som måste vinna här. Egypten är dock som sagt nöjda med ett kryss här och försöker nog gärna säkra sin kvartsfinal mot Australien sen istället. Så länge Argentina inte får in ett tidigt mål kan den här matchen antagligen bli väldigt målsnål med det blåvita laget som försöker luckra upp ett tätt försvar. Underspelet hos William Hill för 1.80 blir således speltipset här.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 09:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: