Speltips Nederländerna – USA 30/7: Supermöte i kvarten

Axel Sjödin Publicerat: 30 juli 2021

Stormatchen mellan Nederländerna och USA utspelar sig redan i kvartsfinalen den här gången.

Nederländerna - USA

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Vad som var förra VM:s final utspelar sig nu redan i kvartsfinalen och är på förhand den klart jämnaste och mest intressanta av alla slutspelsmatcher. Amerikanskorna var blytunga favoriter inför turneringen och hade inte förlorat på 44 raka matcher. Det satte dock som bekant Sverige stopp för och efter att USA avslutat gruppspelet med fyra poäng finns det många frågetecken kring var storfavoriterna står någonstans i nuläget.

Det är inte bara det faktum att de förlorade mot Sverige som väckt frågor, men sättet de gjorde det på chockade nog de flesta. Även om Sverige spelade fantastiskt så ska det inte gå att köra över USA på det sättet och deras självbild tog sig nog en rejäl törn redan i öppningsmötet.

Mot Nya Zeeland fick de dock säkerligen tillbaka lite självförtroende då de körde över öborna med 6-1. I efterföljande match mot Australien fick de nöja sig med kryss, men det var ett medvetet taktiskt val att spela med en defensiv matchplan för att sätta defensiven inför slutspelet, något som verkligen kommer behövas när de tar sig an Holland.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Helt bisarra resultat från Nederländerna

Det är svårt att veta var man ska börja ens när det kommer till Nederländernas första OS och man undrar ifall det är samma sport de spelar som de andra lagen. Med 21-8 i målskillnad efter tre matcher saknar det motstycke i modern landslagsfotboll nästan. De slår rekord efter rekord och öppningsmatchen mot Zambia som slutade 10-3 hade fler mål i sig än vad samtliga sex matcher från grupp E hade totalt genom hela gruppspelet.

Vivianne Miedema har själv lagt åtta mål bara under gruppspelet, vilket slog det tidigare rekordet på sex mål totalt under ett OS. USA som lag har totalt stått för sex mål framåt hittills, vilket återigen ger perspektiv på saker och ting.

Hollands resultat är mer bisarra än någonting annat för samtidigt som de öser in mål framåt så läcker de bakåt också. Åtta insläppta mål på tre matcher är inget man vinner titlar med och att släppa in tre mål mot Zambia är egentligen katastrof om man nu inte själv lyckas göra tio.

I matchen mot Brasilien som slutade 3-3 såg de långt ifrån osårbara ut och tvingades jaga en kvittering i slutet av matchen. USA är ett bättre lag trots en blek insats i gruppspelet och Nederländernas naiva sätt att spela fotboll på kommer att straffa sig mot ett cyniskt och rutinerat USA som kan försvara sig.

Det är en rätt öppen match på förhand, men det är sällan man får chansen att spela på USA till oddsen 2.40 och vi kommer inte vara sena med att ta chansen. Spelet hittar du hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: USA vinner
Odds: 2.40
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 13:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: