Speltips Saudiarabien – Brasilien 28/7: Klappat och klart

Axel Sjödin Publicerat: 25 juli 2021

Den andra matchen i grupp D spelas mellan turneringsfavoriterna Brasilien och Saudiarabien.

Saudiarabien - Brasilien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Även om Brasilien i stort sett redan är klara för avancemang så är gruppsegern ännu inte säkrad, vilket de hoppas kunna göra när de ställs mot Saudiarabien i sista omgången av gruppspelet.

Turneringen inleddes med en drömstart då de i en repris av 2016 års OS-final besegrade Tyskland med 4-2 med ett mycket övertygande spel. Att köra över U21-mästarna från Europa var en klar signal till resten av lagen att Brasilien är här för att försvara sin titel.

Det gick inte riktigt som planerat mot Elfenbenskusten i den andra omgången då Douglas Luiz redan i den 13:e minuten drog på sig sitt andra gula och lämnade Seleção med en man mindre under resten av matchen. Elfenbenskusten kunde inte utnyttja läget för att få hål på Brasilien, men är nog nöjda med att ha kommit undan med ett kryss också.

Ett fulltaligt Brasilien mot gruppens slagpåse Saudiarabien kan däremot inte sluta på särskilt många olika sätt känns det som. Brassarna kommer inte heller att spara på krutet då gruppsegern fortfarande inte är säkrad och målskillnad kan komma att avgöra.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Saudierna har stått emot bra hittills

Efter två raka uddamålsförluster så är Saudiarabien redan ute ur OS då de ställs mot Brasilien i den sista omgången. Det ska sägas att saudierna har stått upp bra mot både ett starkt Elfenbenskusten och mot Tyskland, men det har inte räckt till. Mot de sistnämnda hade till och med en god chans att vinna då de vid ställningen 2-2 blev en man mer på planen med dryga tjugo minuter kvar på klockan.

Det gick inte vägen dock och det var istället Tyskland som fick in det avgörande målet trots en man mindre, vilket satte spiken i kistan för saudiernas hopp om avancemang. Nu väntar turneringens tuffaste motstånd i en match där de bara kliver ut på plan för att försvara sin heder.

Med fem insläppta mål hittills i turneringen för saudierna så bådar det inte gott då de möter en Brasiliansk offensiv som är medvetna om att gruppsegern kan bero på målskillnad. De kommer antagligen att få det väldigt svårt att stå emot de brasilianska forceringarna och även om de hittills bara förlorat med uddamålet så tror jag inte det håller i sig mot Brasilien.

Brassarna är det starkaste laget i turneringen och bör kunna slå Saudiarabien med ett par måls marginal åtminstone. För 1.55 hos Campobet spelas alltså Brasilien med -1,5 asian.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien -1,5 asian
Odds: 1.55
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 10:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: