Speltips Sverige – Bahrain 24/7: Mjukstart i OS-handbollen

Axel Sjödin Publicerat: 19 juli 2021

Tidigt på lördagen drar OS igång även på handbollssidan då Sverige möter Bahrain i premiären.

Sverige - Bahrain

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det gäller att vara morgonpigg om man inte vill missa premiärmatchen för de svenska herrarna mot Bahrain då matchen drar igång kvart över sju på lördag. Förhoppningsvis ska man inte behöva sätta morgonkaffet i halsen då Sverige fått en riktig drömlottning i OS och inleder med en riktig mjukstart mot Bahrain som dessutom följs upp av ett möte mot Japan i den andra omgången.

Som turneringens kanske sämsta lag så ska Bahrain egentligen inte ha mycket att sätta emot ett lag som Sverige som tillsammans med sina skandinaviska grannländer får ses som turneringens starkaste. Många av de starka lagen hamnade dessutom i grupp A och i grupp B där Sverige befinner sig i är det egentligen bara Danmark som är bättre.

I och med att de fyra bästa lagen ur varje grupp går vidare till kvartsfinal och Sveriges grupp inkluderar både Bahrain och Japan så är det svårt att föreställa sig en värld där Sverige skulle missa slutspel.

NYA KUNDER FÅR 100 KRONOR FREEBET Det svenskgrundade Mr Green är som alltid en stor spelare när det kommer till odds. För dig som ännu inte är kund får du nu chansen att få 100 kronor freebet som bonus, ifall spelet inte sitter får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Väldigt tuff premiär för Bahrain

Bahrain är som sagt starkt nederlagstippade här då det är deras första OS någonsin och de direkt ställs mot tufft motstånd. Men i VM i Egypten 2021 visade de ändå att de kan spela. De stod upp bra mot lag som Argentina, Japan och Qatar bland annat, men Sverige är såklart av en annan kaliber och allt annat än en förlust i öppningsmötet hade varit historiskt för Bahrain som handbollsnation.

Sverige har i sin tur sett bra ut i genrepet inför turneringen då de mött de båda grannländerna Danmark och Norge i träningsmatcher. Danmark var strået vassare och vann med uddamålet och matchen mot Norge avslutades lika då den avbröts på grund av halt golv. Det är inga dåliga resultat alls och Sverige kan nog känna att de koll på läget inför OS-premiären.

Med tanke på hur stora favoriter Sverige är så har det direkta spelet såklart extremt låga odds och därför kikar vi istället på ett handikappspel. Sverige kan nog få detta överstökat ganska snabbt och ta en rejäl ledning redan i första, därmed spelar vi också på Sverige med -4,5 hcp i halvlek för 1.81 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos Mr Green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner första halvlek -4,5 hcp
Odds: 1.81
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 07:15
TV:  Kanal 5
Stream:  Discovery+

Jämför odds: